علی آبادی خبر داد:

تدوین برنامه‌ بهره‌مندی مشترکان آب از مشوق‌ صرفه‌جویی

بارگذاری جمعیتی در تهران متوقف شود

تهران(پانا)- وزیر نیرو با اشاره به اجرای خط دوم انتقال آب به تهران و ابراز امیدواری نسبت به تکمیل آن در سه ماه آینده، از آماده‌سازی برنامه‌ای خبر داد که براساس آن مشترکان آب از مشوق‌های صرفه‌جویی بهره‌مند خواهند شد.

کد مطلب: ۱۵۵۴۳۲۶
لینک کوتاه کپی شد
تدوین برنامه‌ بهره‌مندی مشترکان آب از مشوق‌ صرفه‌جویی

عباس علی‌آبادی در بازدید از مرکز کنترل و هماهنگی آب تهران با اشاره به پنج سال خشکسالی متوالی در کشور به‌ویژه استان تهران، افزود: در سال‌های اخیر از ذخایر آبی استفاده کرده‌ایم و الان به نقطه‌ای رسیده‌ایم که وضعیت ذخایر آبی مطلوب نیست و مردم باید همت و در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی مشترکان پرمصرف بوده و حق بقیه مردم را نیز مصرف می‌کنند، گفت: مصرف آب در کشور ما بسیار بالاست و قابل مقایسه با شاخص‌های جهانی نیست، به‌گونه‌ای که برخی کشورها با بارش‌های سه برابر میانگین بارش‌های ایران، مصرف آبی کمتر از نصف سرانه مصرف مردم در ایران دارند.

وزیر نیرو، یکی از برنامه‌ها برای تامین آب شرب مورد نیاز مردم در شرایط موجود را تعدیل فشار شبکه‌های توزیع به منظور توزیع عادلانه آب و کاهش هدررفت آن در شبکه عنوان و خاطرنشان‌کرد: ممکن است برخی از شهروندان به دلیل ایجاد تعادل در فشار شبکه، با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند که تلاش می‌کنیم وضعیت بهتری در روزهای آینده ایجاد کنیم.

علی آبادی یکی از اقدام‌های مهمی را که در حوزه آب در دستور کار قرار دارد، اجرای خط دوم انتقال آب سد طالقان به تهران نام برد و گفت: تلاش‌ می‌کنیم این پروژه در سه ماه آینده عملیاتی شود اما باید در کنار اقدم‌های تامین آب، بارگذاری‌های جدید جمعیتی در تهران نیز متوقف شود.

وی از شهرداری‌های تهران و سایر شهرهای این استان خواست با توجه به اشباع جمعیتی در تهران، از بارگذاری‌های جدید خودداری و جلوگیری کنند، چراکه هم‌اکنون نیز از حد طبیعی جمعیتی در این استان عبور کرده‌ایم و تهران دیگر محل دعوت جمعیت جدید نیست.

وزیر نیرو، موثرترین اقدام برای تامین پایدار آب استان تهران و پایتخت در سال‌های آینده را همکاری شهروندان در صرفه‌جویی مناسب و مصرف بهینه آب دانست و افزود: شاید یکی از دلایل بالا بودن مصرف، ناشی از اقتصاد نامناسب در حوزه آب است، چراکه تفاوتی بین مردمی که صرفه‌جویی می‌کنند در مقایسه با مسرفان نیست و باید کسانی که الگوی مصرف را رعایت می‌کنند، به نحوی از این رفتار پسندیده منتفع شوند و این صرفه‌جویی نباید به سود کسانی باشد که رعایت نمی‌کنند.

علی‌آبادی اظهار داشت: در این زمینه در حال آماده‌سازی برنامه‌ای هستیم که مشترکان صرفه‌جوی آب از مزایای صرفه‌جویی بهره‌مند شوند و به محض تکمیل این برنامه، جزئیات آن را با مردم در میان خواهیم گذاشت تا مشارکت بیشتری در استفاده بهینه از آب صورت بگیرد.

وزیر نیرو همچنین ضمن بازدید از سامانه ۱۲۲، مرکز ارتباطات مردمی و GIS شرکت آب و فاضلاب استان تهران، از نزدیک در جریان نحوه‌پاسخ‌گویی به تماس‌های تلفنی مشترکان قرار گرفت و از همکاران این مرکز قدردانی کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار