در همایش پتروفن ۱۴۰۳ مطرح شد:

عباس‌زاده: نوآوری شرط بقا در صنعت است

سالانه ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی که دانش فنی آن را در اختیار نداریم به کشور وارد می‌شود

تهران (پانا)-مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه نوآوری در صنعت الزام بقا است، تصریح کرد همچنین سالانه ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی به کشور وارد می‌شود به این دلیل آنکه دانش فنی آن را در اختیار نداریم.

کد مطلب: ۱۵۲۷۴۹۴
لینک کوتاه کپی شد
عباس‌زاده: نوآوری شرط بقا در صنعت است

حسن عباس‌زاده، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در همایش پتروفن ۱۴۰۳ که با شعار نوآوری و اقتصاد دانش بنیان؛ آینده صنعت پتروشیمی برگزار شده است، اظهار کرد:

صنعت پتروشیمی در زنجیره ارزش یکی از مهمترین حلقه‌ها است.دانش فنی در بخش تجهیزات و امور فرآیندپایه در صنعت پتروشیمی جایگاه ویژه دارد.

نوآوری در صنعت الزام بقای ما است و باید خبرگان به این موضوع فکر کنند و برای آن راهکارهای قابل اجرا ارائه دهند.در پتروشیمی بندر امام در گذشته از جیوه استفاده می‌شد که اکنون تغییر کرده است.

مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی ایران عنوان کرد: سالانه ۱۵ میلیارد دلار صادرات محصولات پتروشیمی وجود دارد که در قبال آن ۲ میلیارد دلار تجهیزات وارد می‌شود که ۷۰۰ میلیون دلار آن در شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس است و توجه به داخلی‌سازی را آشکار می‌کند.

وی ادامه داد: همچنین سالانه ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی به کشور وارد می‌شود به این دلیل آنکه دانش فنی آن را در اختیار نداریم که نمونه آن پلی استال‌ است.

عباس‌زاده تصریح کرد: گروهی از محصولات پتروشیمی در کشور تولید نمی‌شود و باید دانش فنی آنها را وارد کرد و باید حتما به بحث داخلی‌سازی تجهیزات توجه جدی نشان داد.

وی ادامه داد: مدیریت فناوری و پژوهش نیز در شرکت ملی صنایع پتروشیمی کار شناسایی دانش‌بنیان‌ها با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بر عهده دارد.

همچنین تجمیع تقاضاها و معرفی به دانش‌بنیان‌ها از اهداف این مدیریت است.

عباس‌زاده عنوان کرد: ایجاد تعامل میان هلدینگ‌ها نیز از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مروت، مدیر راهبردی توسعه شرکت پتروشیمی خلیج فارس و مجری این همایش نیز در ادامه اظهار کرد: ناترازی انرژی و آلایندگی هوا، مزیت‌های گذشته مانند سوخت ارزان را از بین برده است و باید اتکای صنایع به سمت نوآوری و فناوری حرکت کند.

وی افزود: این همایش در آینده نزدیک بین‌المللی خواهد شد و اگر صنایع از جمله صنعت پتروشیمی به سمت نوآوری حرکت نکند محکوم به شکست خواهد بود.بحث دیجیتالی‌سازی و استفاده از دانش به نیازهای ما افزوده شده است.

مروت خاطرنشان کرد: ۱۶۰ نیاز فن‌آورانه شناسایی شده و به‌هم رسانی شرکت‌های زیرمجموعه با شرکت‌های دانش‌بنیان از اهداف این همایش است.نو آوری و فناوری شعار و دکور نیست و موفقیت‌های خوبی در این زمینه ایجاد شده است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار