توزیع روزانه ۳۲۰ میلیون لیتر فرآورده نفتی در کشور
تهران (پانا) - با وجود سرمای کم سابقه در بیشتر نقاط کشور اما به گفته مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی، این سرما تاثیری در توزیع روزانه فرآورده های نفتی نداشته و روزانه ۳۲۰ میلیون لیتر انواع فرآورده نفتی در کشور توزیع شده است.
کاهش شدید دمای هوا در آخرین روزهای فصل پاییز سبب افزایش مصرف گاز در کشور، بروز برخی خاموشی ها و اخلال در حرکت قطارها و حمل و نقل برون شهری شده است.
با وجود یخبندان در معابر عمومی و راههای مواصلاتی کشور، آنطور که کرامت ویس کرمی مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران روز دوشنبه اعلام کرد، روز شنبه - ۲۴ آذر - در مجموع ۱۵۳ میلیون لیتر نفتگاز در کشور توزیع شده که از این مقدار بیش از ۵۲ میلیون لیتر آن به نیروگاههای کشور و بقیه به بخشهای حملونقل، کشاورزی، صمت و راه و شهرسازی اختصاص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: آذر امسال بهطور میانگین روزانه حدود ۱۲۳ میلیون لیتر بنزین در بخش حملونقل کشور توزیع شده که با احتساب دیگر فرآوردههای توزیعی در کشور ازجمله نفت سفید روستایی، سوخت هواپیما، گاز مایع و نفتکوره این مقدار به مجموع روزانه ۳۲۰ میلیون لیتر رسیده است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به حجم عملیات گسترده توزیع روزانه این حجم بیسابقه فرآورده در کشور ادامه داد: کارکنان این شرکت به صورت شبانهروزی در مبادی توزیع و تولید در تلاش هستند تا عملیات سوخترسانی به بخشهای مختلف صنعتی و خانگی متوقف نشود.
ویسکرمی از هموطنان، مسئولان و نخبگان خواست با پیوستن به «پویش ۲ درجه کمتر» مدیریت بهینه سوخت در شرایط فعلی را در اولویت قرار دهند.
تحویل روزانه بیش از ۷۱ میلیون لیتر سوخت نیروگاهی
وی همچنین از ثبت رقم بیسابقه توزیع و تحویل بیش از ۷۴ میلیون لیتر سوخت مایع نیروگاهی در روزهای گذشته خبر داد و گفت: این مقدار بهصورت میانگین در آذر حدود ۷۱ میلیون لیتر بوده که در مقایسه با آذر پارسال (۱۴۰۲) ۲۷ درصد رشد یافته است.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران یکی از دلایل افت ذخایر سوخت نیروگاهی را اجازه استفاده نکردن از مازوت در فاصله ماههای خرداد تا مهر سال ۱۴۰۳ و به تبع آن برداشت نفتگاز بیشتر از ذخایر اعلام کرد و گفت: این در حالی است که اگر روزانه ۱۰ میلیون لیتر نفتکوره بیشتر در نیروگاههای کشور در این مدت مصرف میشد، سطح ذخایر نفتگاز نیروگاهی کشور بهمنظور مصرف در زمستان حدود ۱.۵ میلیارد لیتر افزایش مییافت.
ارسال دیدگاه