سرپرست مرکز تامین مالی معاونت علمی ریاستجمهوری در گفتوگو با پانا:
دانشآموزان در حین آموزش در هنرستانهای کشاورزی به شبکه حاکمیتی متصل شوند
تهران (پانا) - سرپرست مرکز تامین مالی و توسعه سرمایهگذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری اظهار کرد دانشآموزان در حین آموزش در هنرستانهای کشاورزی باید به شبکه حاکمیتی متصل شوند و شبکه حاکمیتی نیز آنها را بهعنوان یک شنونده فاقد حق رای بپذیرد تا مماس به مشکلات شوند و به آن اشراف داشته باشند.
حامد رفیعی در گفتوگو با پانا تصریح کرد: «آموزشهای بخش کشاورزی در هنرستانها، دانشگاهها و موسسات متصل به هم نیست و این آموزشها منفک از هم انجام میشود در حالی که در آموزش باید کل زنجیره شناسایی و آموزش داده شود. زنجیرههای تامین باید در آموزشهایی که در هنرستان، دانشگاه و موسسات آموزشی ارایه میشود، مشارکت داشته باشند.»
سرپرست مرکز تامین مالی و توسعه سرمایهگذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری عنوان کرد: «تا زمانی که ذینفعان و ذینقشان در بخش کشاروزی کنار هم قرار نگیرند اثرات آموزش در بهرهوری بخش کشاورزی پدیدار نخواهد شد. بنابراین باید در آموزش، کل زنجیره تامین نقش داشته باشند تا نیروی آموزشدیده بتواند اثرات آموزشهای ارایه شده را در بخش اجرا به درستی انجام دهد.»
وی تصریح کرد: «هر بخشی مانند بخش کشاورزی ممکن است با چالشها و مسائل روزمره نیز مواجه باشد که امکان انتقال آن به دانشآموزان هنرستانهای کشاورزی یا دانشآموزان فراهم نباشد بنابراین اگر در آموزشهای بخش کشاورزی از زنجیره استفاده شود میتواند بهرهوری بالاتری را برای این بخش رقم بزند.»
رفیعی با اشاره به ضرورت برگزاری سلسله نشستهای تخصصی برای بخش کشاورزی عنوان کرد: «دانشآموزان در حین آموزش در هنرستانهای کشاورزی باید به شبکه حاکمیتی متصل شوند و شبکه حاکمیتی نیز آنها را به عنوان یک شنونده فاقد حق رای بپذیرد تا مماس به مشکلات شوند و به آن اشراف داشته باشند. مقام معظم رهبری نیز بارها تاکید کردهاند که دانشآموزان باید به مسائل و مشکلات کشور مماس شوند و در حد توان خود به این مسائل آگاهی داشته باشند. طبیعی است در این مسیر نیاز به بهروزرسانی در کتب درسی و آموزشهای تئوری و عملی وجود دارد.»
ارسال دیدگاه