در گفت‌وگوی پانا با سرپرست مرکز تامین مالی معاونت علمی ریاست جمهوری:

دانش‌آموزان در هنرستان‌های فنی و کشاورزی با استفاده از ابزارهای نوین آموزش ببینند

تهران (پانا) - سرپرست مرکز تامین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اظهار کرد دانش‌آموزان در هنرستان‌های فنی و کشاورزی باید با استفاده از ابزارهای نوین آموزش ببینند. در این مسیر و با هدف دسترسی به ابزارهای نوین و به روز در آموزش باید راه ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز باز شود.

کد مطلب: ۱۵۱۷۴۲۱
لینک کوتاه کپی شد
دانش‌آموزان در هنرستان‌های فنی و کشاورزی با استفاده از ابزارهای نوین آموزش ببینند

حامد رفیعی در گفت‌وگو با پانا درباره ضعف تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی در هنرستان‌ها از جمله هنرستان‌های کشاورزی و اقداماتی که در مسیر رفع این مسائل باید انجام شود،‌ عنوان کرد:‌ «باید به این منظور بودجه لازم تخصیص داده شود. متاسفانه باوجود اهمیتی که بخش کشاروزی در کشور داردبودجه‌های این بخش چه در قالب بودجه‌های سنواتی و چه تسهیلاتی که باید به تولیدات این بخش اختصاص یابد، مناسب نیست و  توجه لازم صورت نگرفته است.»

نقش مهم بهره‌وری در ارتقای کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی

سرپرست مرکز تامین مالی و توسعه سرمایه‌گذاری  معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطرنشان کرد:‌ «در وزارتخانه‌ای مانند آموزش‌وپرورش، وزارت جهادکشاورزی و وزارت علوم بودجه مناسبی برای ایجادزیرساخت‌های مناسب در جهت ارتقای بخش کشاورزی تخصیص داده نمی‌شود.این در حالی است که بخش کشاورزی یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی است که بهره‌وری می‌تواند نقش مهمی در ارتقای تولیدات کمی و کیفی آن‌ها داشته باشد.»

کمیسیون کشاورزی مجلس برای بهبود ارقام بودجه بخش کشاورزی تلاش کند

وی عنوان کرد:‌ «کمیسیون کشاورزی مجلس باید بر روی این مباحث کار کارشناسی کند واستدلال‌های لازم را برای بهبود ارقام بودجه بخش کشاورزی ارایه دهد.»

بودجه کشاورزی باید متناسب با کشوری باشد که می‌خواهد در تامین غذا هاب منطقه باشد

رفیعی تاکید کرد: «بودجه بخش کشاورزی باید در شان و جایگاه این بخش و متناسب با شرایط برای کشوری باشد که می‌خواهد در بحث تامین غذا هاب منطقه باشد صورت گیرد.»

وی تصریح کرد:‌ «دانش‌آموزان در هنرستان‌های فنی و کشاورزی باید با استفاده از ابزارهای نوین آموزش ببینند. در این مسیر باید راه ورود سرمایه‌گذاران بخش خصوصی نیز باز شود. این مسیر در دانشگاه‌ها تجربه شده و به طور مثال در دانشگاه تهران حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذار بخش خصوصی جذب شده است.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار