تولید غذا در کشور ۵۰۰ درصد رشد داشته است
تهران (پانا) - رییس سازمان شیلات کشور گفت در تولید غذا از ۲۶ میلیون تُن اول انقلاب به بیش از ۱۳۵ میلیون تُن در حال حاضر رسیدهایم که رشد ۵۰۰ درصدی دارد.
![تولید غذا در کشور ۵۰۰ درصد رشد داشته است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/MTYxNDkz0yI8/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTH6a7wlfNJ9-osAIKXaKdntA,,/MTYxNDkz0yI8.jpg)
به گزارش وزارت جهاد کشاورزی، سیدحسین حسینی معاون وزیر و رییس سازمان شیلات کشور به نمایندگی از وزیر جهاد کشاورزی در آیین افتتاح همزمان ۷۱ پروژه کشاورزی مازندران اظهار داشت: مازندران هم در پایداری انقلاب، هم در دفاع مقدس و هم در امنیت غذایی بسیار خوش درخشیده است.
وی ادامه داد: در تولید غذا از ۲۶ میلیون تن اول انقلاب به بیش از ۱۳۵ میلیون تن در حال حاضر رسیده ایم که رشد ۵۰۰ درصدی دارد.
رییس سازمان شیلات کشور تصریح کرد: ۱۲ درصد تولید مرغ استان مربوط به مازندران است و اگر مازندران و تولیدکنندگان آن نباشند نمیتوان کشور را اداره کرد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: باید غذای ۱۱۰ میلیون نفر را در سال ۱۴۱۱ تامین کنیم و ایران معین تامین غذای کشورهای همسایه هم هست.
وی اظهار داشت: اگر دنبال تولید پایدار هستیم باید از منابع موجود نهایت استفاده را ببریم و توسعه عمودی داشته باشیم.
حسینی بیان داشت: در حوزه شیلات در ابتدای انقلاب ۳۵ هزارتن تولید داشتیم که ۳۲ هزار تن صید و ۳ هزار تن آبزیپروری بود، اما امروز یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن تولید داریم که شامل ۷۵۱ هزار تن صید و ۶۰۱ هزار تن آبزیپروری است و مازندران با ۱۱۰ هزار تن تولید رتبه اول کشور را دارد.
وی تاکید کرد: مازندران تفکر مولد بودن دارد و نباید زمینهای کشاورزی آن در معرض تهدید و تخریب قرار گیرد.
ارسال دیدگاه