در گفت وگو با رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی بررسی شد؛

در چه صورتی بازار با کمبود گوشت قرمز مواجه می‌شود؟

تهران (پانا) - رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی می‌گوید اگر صادرات دام انجام نشود و ممنوعیت آن ادامه‌دار باشد بازار با کمبود بالایی مواجه نخواهد بود و شرایط سال ۹۲ که صادرات انجام شد و به دنبال آن دولت مجبور به واردات گوشت بی‌کیفیت شده بود، به وجود نخواهد آمد.

کد مطلب: ۱۲۱۸۲۳۹
لینک کوتاه کپی شد
در چه صورتی بازار با کمبود گوشت قرمز مواجه می‌شود؟

ولی ملکی در گفت وگو با پانا اظهار کرد:‌ « علوفه دامداران باید با نرخ‌های مناسب به دست تولیدکنندگان و دامداران واقعی برسد. تولید دام سبک در کشور سنتی است و دامدارانی که با این شیوه در حال تولید هستند اگر توان تولید نداشته باشند به مشاغل دیگری روی می‌اورند به طور مثال درشهرهای مرزی مانند کردستان کوله‌بر می‌شوند.»

وی در پاسخ به این پرسش که آیا بخشی از گندم تولیدی امسال صرف نهاده دامی شده است، افزود: « جو می‌تواند برای دام مورد استفاده قرار گیرد اما گندم هم قوه و بنیه لازم را برای دام ایجاد نمی‌کند و هم برای دام ورم معده نیز ایجاد می‌کند. بنابراین خوراک دام نمی‌تواند از گندم باشد و گندم جایگزینی برای خوراک دام باشد.»

اگر صادرات دام انجام نشود و ممنوعیت آن ادامه‌دار باشد بازار با کمبود بالایی مواجه نخواهد بود و شرایط سال ۹۲ که صادرات انجام شد و به دنبال آن مجبور به واردات گوشت بی‌کیفیت خارجی شدیم به وجود نخواهد آمد

وی اظهار کرد‌: « ذرت و جو نیز برای دام‌های سنگین مورد استفاده قرار نمی‌گیرد بنابراین سه و نیم میلیون تن گندمی که باید از سوی کشاورزان تحویل شود خرج خوراک دام نشده است.»

ملکی خاطرنشان کرد: « جو تولیدی ایران جو دو سراست که بسیار مرغوب است و برای دام بسیار مطلوب است.»

وی درباره پیش‌بینی بازار گوشت در کشور خاطرنشان کرد:‌ « اگر صادرات دام انجام نشود و ممنوعیت آن ادامه‌دار باشد بازار با کمبود بالایی مواجه نخواهد بود و شرایط سال ۹۲ که صادرات انجام شد و به دنبال آن مجبور به واردات گوشت بی‌کیفیت خارجی شدیم به وجود نخواهد آمد.»

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی عنوان کرد:‌ « گوشت گوسفندی ایران بسیار لذیذ است و معادل یک ونیم کیلو گوشت دام تولیدی کشورهای همسایه انرژی دارد.»

تقاضای مصرف گوشت درفصول سرد افزایش می‌یابد

وی با بیان اینکه تقاضای مصرف گوشت درفصول سرد افزایش می‌یابد، افزود: « این انتظار وجود دارد که وزارت جهاد و سایر مسئولان به موضوع تعادل بخشی در تولید گوشت توجه کنند و باید به این موضوع نیز توجه داشت که مصرف گوشت در فصل سرما و به ویژه از آبان به بعد افزایش می‌یابد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار