مخالفت سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش قیمت بلیت هواپیما
تهران (پانا) - سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری از مخالفت این سازمان با افزایش قیمت بلیت هواپیما خبر داد.

به گزارش وزارت راه و شهرسازی، محمد حسن ذیبخش، مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به افزایش قیمت بلیت هواپیما در روزهای اخیر گفت: سازمان هواپیمایی کشوری با این افزایش قیمت کاملا مخالف است و همه ایرلاینها باید قیمتها را به قیمت مصوب قبل بازگردانند.
وی ادامه داد: در صورت ضرورت افزایش قیمت حتما باید این موضوع در شورای عالی هواپیمایی کشوری مطرح شده و افزایش قیمت بلیت با نظر وزیر راه و شهرسازی انجام شود.
ذیبخش افزود: در حال حاضر هیچکدام از این مراحل طی نشده و افزایش قیمت بدون هماهنگی انجام شده است، بنابراین سازمان هواپیمایی کشوری برخورد لازم و کافی را با متخلفان انجام خواهد داد.
ارسال دیدگاه