4 تولید کننده فرآورده گوشتی غیراستاندارد شناسایی شدند
تهران (پانا) - به گفته مدیرکل استاندارد تهران بازرسان استاندارد، چهار واحد صنفی متخلف را که اقدام به تولید و توزیع فرآوردههای گوشتی غیراستاندارد میکردند، به مراجع قضایی معرفی کردند.
به گزارش ادارهکل استاندارد استان تهران، طبق مقررات و قوانین استاندارد، تولید هرگونه فرآورده مشمول استاندارد اجباری، باید در واحد تولیدی دارای مجوز و آزمایشگاه، با حضور مدیر کنترل کیفیت، انجام شود؛ بنابراین ۴ واحد صنفی با نامهای پرولند، کاشاک، جزیره گوشت و دهکده پروتئین که ادعای تولید فرآورده گوشتی در حضور مشتری دارند، بدلیل تخلف و نقض قوانین استاندارد، تولیداتشان توقیف و به دادگاه معرفی شدند.
محمودرضا طاهری با تاکید بر اینکه تولید و توزیع انواع سوسیس، کالباس و ژامبون مشمول مقررات استاندارد اجباری بوده و بدون دریافت مجوزهای لازم از سازمان ملی استاندارد ایران، ممنوع است، توضیح داد: پیش از این نیز مکرراً به شهروندان توصیه و اطلاعرسانی شده بود که فریب ادعای دروغین این متخلفان را نخورند و از مصرف هرگونه فرآورده گوشتی فاقد نشان استاندارد خودداری کنند.
نام این ۴ واحد متخلف عبارت است از: واحد پرولند، واقع در شهرک غرب - بلوار دادمان، واحد کاشاک، واقع در سعادت آباد - بلوار دریا، واحد دهکده، پروتئین واقع در سعادت آباد - خیابان سرو شرقی، واحد جزیره گوشت، واقع در خیابان شهید رجایی نبش عراقی
ارسال دیدگاه