گزارش پانا از وضعیت بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت

هفته‌ای منفی برای بازار سرمایه

شاخص کل در پایان معاملات این هفته کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحدی را از دست داد

تهران (پانا) - بازار سرمایه این هفته وضعیتی منفی را پشت سرگذاشت و شاخص کل در اغلب روزها منفی ماند. برخی تحلیلگران بازار سرمایه معتقدند بازار سرمایه تا زمان مشخص شدن تکلیف بودجه حرکت نوسانی خواهد داشت، اما با برداشته شدن ریسک‌های بودجه، شاهد یک روند صعودی در این بازار خواهیم بود.

کد مطلب: ۱۱۵۱۲۰۰
لینک کوتاه کپی شد
هفته‌ای منفی برای بازار سرمایه

به گفته کارشناسان بازار، سهامداران از عرضه شدید و بی حد و اندازه در بازار ترسیده بودند، این امر باعث شد تا از چند روز گذشته نقدینگی بیشتر به سمت سهام شرکت‌های کوچک ورود کند.اکنون به نظر می‌رسد بازار در حال تغییر روند معاملات بوده و قرار است دوباره نقدینگی به سمت سهام شرکت‌های بزرگ پیش رود.

شاخص بورس روز شنبه ۲۴ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان دادوستدهای روز شنبه ۶ دی بازار سرمایه بیش از ۲۴ هزار واحد افت کرد.

در جریان دادوستدهای روز یک شنبه بازار سرمایه تعداد ۹میلیارد و ۲۱۴میلیون سهم و حق‌تقدم به‌‌ارزش ۱۲هزار و ۳۵۶میلیارد تومان در ۲ میلیارد و ۱۸۸هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۴هزار و ۳۴۰واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۴۲۳هزار و ۵۷۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر افت دماسنج بازار سهام در روز شنبه به نام نمادهای صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی شد و در مقابل نمادهای معاملاتی پتروشیمی پردیس، فولاد خراسان و باما با رشد خود مانع افت بیشتر شاخص بورس شدند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۷۷۰میلیون ورقه به‌ارزش ۶هزار و ۶۸۵میلیارد تومان در یک میلیون و ۵۲هزار نوبت، آیفکس ۶۹واحد افت کرد و در ارتفاع ۲۰هزار و ۷۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان جنوب و سرمایه‌گذاری صبا تامین شد و در مقابل شرکت‌های سنگ آهن گهر زمین، پلیمر آریا ساسول و پتروشیمی زاگرس بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات روز یک شنبه

شاخص کل در بازار بورس یکشنبه ۷ دی چهار هزار ۵۱۸ واحد افت داشت که در نهایت این شاخص به عدد یک میلیون و ۴۱۹ هزار واحد رسید.

در معاملات روز یک شنبه بیش از ۱۰ میلیارد و ۴۶۷ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۱۲۸ هزار و ۳۵۹ میلیارد ریال داد و ستد شد.

همچنین شاخص کل (هم وزن) با یک هزار و ۲۸۹ واحد کاهش به ۴۷۲ هزار و ۱۳۵ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با ۸۴۳ واحد افت به ۳۰۹ هزار و ۴۹ واحد رسیدند.

شاخص بازار اول هفت هزار و ۴۴۳ واحد کاهش و شاخص بازار دوم پنج هزار و ۴۵۸ واحد افزایش داشت.

علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) با یک هزار و ۵۶۸ واحد، نفت و گاز پتروشیمی تامین (تاپیکو) با ۷۷۸ واحد، پتروشیمی نوری (نوری) با ۷۳۷ واحد، فولاد خراسان (فخاس) با ۴۶۶ واحد، پالایش نفت تبریز (شبریز) با ۳۲۹ واحد، باما (کاما) با ۳۰۹ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۲۸۸ واحد، پارس خودرو (خپارس) با ۲۳۴ واحد و سایر اشخاص بورس انرژی ( انرژی ۳) با ۲۱۹ واحد بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.

نماد بانک پارسیان (وپارس) با ۶۲۸ واحد، ایران خودرو (خودرو) با ۶۰۶ واحد، گروه مپنا (رمپنا) با ۵۱۲ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۴۸۳ واحد، مخابرات ایران (اخابر) با ۴۸۲ واحد، سرمایه گذاری ملی ایران (ونیکی) با ۴۰۰ واحد، توسعه معادن و فلزات (ومعادن) با ۴۰۰ واحد و سایپا (خساپا) هم با ۳۹۳ واحد تاثیر منفی بر شاخص گذاشتند.

شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا)، گروه دارویی برکت (برکت)، پالایش نفت اصفهان (شپنا)، ایران خودرو (خودرو)، لیزینگ پارسیان (ولپارس)، سایپا (خساپا) و سرمایه گذاری سیمان تامین (سیتا) درگروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.

گروه خودروهم در معاملات روز یک شنبه صدرنشین برترین گروه‌های صنعت شد و در این گروه سه میلیارد و ۵۷ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۵ هزار و ۴۳۶ میلیارد ریال داد و ستد شد.

شاخص بورس روز دوشنبه ۱۸ هزار واحد رشد کرد

شاخص بورس در جریان معاملات روز دوشنبه ۸ دی بازار سرمایه با ثبت رشد ۱۸هزار و ۱۲۹واحدی، در ارتفاع یک ‌میلیون و ۴۳۷هزار و ۱۴۱واحد قرار گرفت.

در جریان دادوستدهای دوشنبه بازار سرمایه بیش از ۸میلیارد و ۵۹۷میلیون سهم و حق‌تقدم به‌ارزشی بالغ بر ۱۱هزار و ۲۷۹میلیارد تومان در بیش از یک میلیون و ۴۶۲هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با رشد ۱۸هزار و ۱۲۹واحدی در ارتفاع یک‌میلیون و ۵۲۷هزار و ۴۵۲واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز دوشنبه به نام نمادهای معاملاتی صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل شرکت‌های ‌فولاد خراسان، سرمایه‌گذاری ملی ایران و سرمایه‌گذاری دارویی تامین با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

بر اساس این گزارش، در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۲میلیارد و ۹۱۷میلیون ورقه به‌ارزش ۵هزار و ۵۱۷میلیارد تومان در ۷۹۱هزار نوبت، شاخص فرابورس (آیفکس) ۶۴واحد رشد کرد و در ارتفاع ۲۰هزار و ۶۸واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگ آهن گهر زمین، هلدینگ صنایع معدنی خارومیانه و فولاد هرمزگان جنوب شد و در مقابل شرکت‌های صنعتی مینو، بانک دی و پلیمر آریا ساسول بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس روز سه شنبه ۲۵ هزار واحد عقب نشست

شاخص بورس در جریان دادوستدهای روز سه شنبه ۹ دی بازار سرمایه بیش از ۲۵ هزار واحد افت کرد.

در جریان دادوستدهای روز سه شنبه بازار سرمایه تعداد ۹میلیارد و ۶۲۸میلیون سهم و حق‌تقدم به‌‌ارزش ۱۳هزار و ۲۹۸میلیارد تومان در یک میلیون و ۵۹۳هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۲۵هزار و ۱۶۸واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۴۱۲هزار و ۴۴واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر افت دماسنج بازار سهام در روز سه شنبه به نام نمادهای ملی صنایع مس ایران، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و صنایع پتروشیمی خلیج فارس شد و در مقابل نمادهای معاملاتی گروه صنعتی پاکشوما، معدنی و صنعتی چادرملو و سایر اشخاص بورس انرژی با رشد خود مانع افت بیشتر شاخص بورس شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز منفی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۶۵۷۶واحد، کل (هموزن) ۳۶۵۷، قیمت (هموزن) ۲۳۹۴واحد، آزاد شناور ۲۷۴۱۶واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به‌ترتیب ۲۰۵۲۰ و ۴۳۴۶۳واحد افت کردند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۵۳۱میلیون ورقه به‌ارزش ۶هزار و ۹۵۴میلیارد تومان در ۸۱۲هزار نوبت، آیفکس ۱۰۸واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۹هزار و ۹۷۶واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی ذوب آهن اصفهان، پتروشیمی تندگویان و پتروشیمی مارون شد و در مقابل شرکت‌های سنگ‌آهن گهر زمین، صنعتی مینو و بیمه کوثر بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

شاخص بورس چهارشنبه ۱۳ هزار واحد افت کرد

شاخص بورس در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه بازار سرمایه بیش از ۱۳ هزار واحد افت کرد.

در جریان دادوستدهای روز چهارشنبه ۱۰ دی ۹۹ بازار سرمایه تعداد ۹میلیارد و ۲۲۱میلیون سهم و حق‌تقدم به‌‌ارزش ۱۲هزار و ۹۶۸میلیارد تومان در ۲ میلیون و ۱۹۷هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با افت ۱۳هزار و ۸۵۷واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۳۹۸هزار و ۱واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر افت دماسنج بازار سهام در روز چهارشنبه به نام نمادهای سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی، ملی صنایع مس ایران و سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین شد و در مقابل نمادهای معاملاتی معدنی و صنعتی گل گهر، معدنی و صنعتی چادرملو و گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید با رشد خود مانع افت بیشتر شاخص بورس شدند.

شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز منفی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) ۳۶۲۱واحد، کل (هموزن) ۱۷۱۹، قیمت (هموزن) ۱۱۲۵واحد، آزاد شناور ۱۷۶۳۹واحد و شاخص‌های بازار اول و دوم به‌ترتیب ۱۰۱۶۲ و ۲۷۹۴۴واحد افت کردند.

در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله ۳ میلیارد و ۱۸۳میلیون ورقه به‌ارزش ۱۴هزار و ۸۹۶میلیارد تومان در یک میلیون و ۲۴۷هزار نوبت، آیفکس ۲۴۳واحد افت کرد و در ارتفاع ۱۹هزار و ۷۳۳واحد قرار گرفت.

بیشترین اثر منفی بر شاخص فرابورس به نام نمادهای معاملاتی سنگ‌آهن گهر زمین، پتروشیمی زاگرس و پلیمر آریا ساسول شد و در مقابل شرکت‌های پالایش نفت شیراز، بیمه کوثر و بیمه تجارت نو بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار