نیاز صنعت بیمه شرکتهای دانشبنیان
تهران ( پانا) - رئیس کل بیمه مرکزی از آمادگی صنعت بیمه برای سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیاردتومانی به منظور تکمیل زیرساخت های آی تی این صنعت در کشور خبر دادو تاکید کردصنعت بیمه به شدت نیازمند خدمات شرکت های دانش بنیان است.
غلامرضا سلیمانی شامگاه چهارشنبه در سخنانی در نشست "تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تامین مالی نوآوری کشور" سهم شبکه بیمه جهانی را ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار و معادل ۷ درصد از تولید ناخالص کشورها دانست.
وی با بیان اینکه، میزان سرمایه گذاری های صنعت بیمه در کشور بالای ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است، تصریح کرد؛ ضریب نفوذ بیمه نیز به ۳.۶ درصد افزایش یافته است و البته هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.
سلیمانی در ادامه، افزایش ضریب نفوذ بیمه و همگانی سازی محصولات نوین صنعت بیمه را در گرو همراهی شرکت های دانش بنیان و حرکت در مسیر دیجیتال دانست و گفت:ما دست نیاز و همکاری به سوی شرکت های دانش بنیان دراز می کنیم.
وی افزایش ضریب نفوذ بیمه و همگانی سازی محصولات نوین آن را در گرو همراهی شرکت های دانش بنیان و حرکت این صنعت در مسیر دیجیتال دانست.
رییس کل بانک مرکزی در ادامه از شرکت های دانش بنیان درخواست کرد با مشارکت در طرحهای نوین بیمهای و ایجاد بستر دیجیتال در صنعت بیمه و توسعه آن به تقویت ساختارهای خدمات اقتصادی کمک کنند.
وی همچنین از آمادگی صنعت بیمه برای سرمایه گذاری ۸۰۰ میلیاردتومانی به منظور تکمیل زیرساخت های IT صنعت بیمه در کشور خبر داد و تاکید کرد:صنعت بیمه با در اختیار داشتن بیگ دیتای ارزشمند، علاقمند است در این حوزه سرمایه گذاری کند و به شدت نیازمند خدمات شرکت های دانش بنیان است.
سلیمانی همچنین یادآورشد: نظام تامین مالی شرکت های دانش بنیان بدون بهره وری از خدمات بیمه ای و افزایش ضریب امنیت سرمایه گذاری، امکان پذیر نخواهد بود.
وی همچنین در ادامه از راه اندازی بیمه های اعتباری شرکتهای دانش بنیان در آینده ای نزدیک خبر داد و افزود: موسسات بیمهای در کنار بانکها میتوانند ضمانتنامههای مالی و اعتباری را صادر کنند.
سلیمانی، یکی از خدمات صنعت بیمه در دوران کرونا را طراحی بیمه نامه های ویژه توقف کسب و کار ناشی از اپیدمی این ویروس در کشور به منظور مبارزه با تهدیدات اقتصادی آن عنوان کرد.
در ادامه این نشست که با حضور در این نشست که باحضور محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و جمعی از مدیران ارشد نظام مالی کشور همراه بود، دو تفاهم نامه بین شرکت بیمه آرمان و صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با محوریت بیمه های اعتبار قرارداد گروهی و بیمه های سرمایه گذاری در شرکت های دانش بنیان در راستای گسترش توسعه و چتر حمایتی بیمه و کاهش ریسک فعالیت و سرمایه گذاری در این شرکت ها به امضای طرفین رسید.
ارسال دیدگاه