معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۴ اصفهان:
۶۲ مدرسه و ۷۱۰ کلاس برای اسکان مسافران نوروزی در نظر گرفته شده است
اصفهان (پانا) - معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۴ صفهان گفت: ناحیه ۴ اصفهان مثل سالهای گذشته، کار تجهیز و ساماندهی اسکان مسافران نوروزی را از سه ماه پیش آغاز کرده و حدود ۶۲ مدرسه و ۷۱۰ کلاس آماده اسکان مسافران نوروزی است.
حسین یزدی، معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش ناحیه ۴ اصفهان در گفتوگو با پانا گفت: «ناحیه ۴ اصفهان مثل سالهای گذشته، کار تجهیز و ساماندهی اسکان مسافران نوروزی را از سه ماه پیش آغاز کرده و حدود ۶۲ مدرسه و ۷۱۰ کلاس آماده اسکان مسافران نوروزی است.»
یزدی گفت: «امکان اضافه کردن فضای بیشتری هم در شرایط اضطرار داریم و پیشبینیهای لازم در این خصوص انجام شده که هیچ مشکلی در این خصوص نداشته باشیم و مانند سالهای قبل، اسکان مطلوبی را بتوانیم برای هموطنان عزیزمان در ناحیه ۴ فراهم کنیم.»
ارسال دیدگاه