مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان:
جوانترین مدیر آموزش و پرورش استان اصفهان را در شهرستان کوهپایه معرفی شد
اصفهان(پانا)- مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت:خدا را شاکر هستیم که جوانترین مدیر آموزش و پرورش استان اصفهان را در شهرستان کوهپایه در جمع فرهنگیان پیشکسوت و مردم خوب کوهپایه معرفی کردیم.
محمد رضا نظریان مدیر کل آموزش و پرورش استان اصفهان در گفت و گو با پانا گفت: «امروز معارفه مدیریت محترم آموزش و پرورش کوهپایه را داشتیم که چند سال در برنامه کاری بود و خدا را شاکر هستیم که جوان ترین مدیر آموزش و پرورش استان اصفهان را در شهرستان کوهپایه در جمع فرهنگیان پیشکسوت و مردم خوب کوهپایه معرفی کردیم.»
وی افزود: «این انتصاب در راستای توجه به منویات مقام معظم رهبری در راستای بیانیه گام دوم انقلاب که توجه ویژه به جوانان داشتند است که ایشان فرمودند: از جوانان که سرمایه های ارزشمند کشور هستند در بدنه مدیریتی کشور استفاده شود که خدا را شکر امروز با خصوصیات بسیار خوبی که در این جوان انقلابی ما سراغ داریم جهادی بودن،تخصص،تعهد و تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیری تعامل بسیار خوبی که هم به صورت درون سازمانی و هم به صورت برون سازمانی دارند این انتصاب رقم خورد.»
نظریان تصریح کرد: «ان شا الله با حمایت همه مسئولین شهر بتواند که اقدامات خوبی را در راستای اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در سطح شهرستان انجام دهد.»
ارسال دیدگاه