پژوهشگر پژوهشکده زیستفناوری پژوهشگاه رویان اصفهان:
امید به آینده در سنین نوجوانی شکل میگیرد
اصفهان(پانا)- پژوهشگر پژوهشکده زیستفناوری پژوهشگاه رویان اصفهان، در حاشیه نمایشگاه زندهرود گفت: این نمایشگاه فرصتی است تا نوجوانان و جوانان با دستاوردهای مراکز علمی، نخبگان و دانشمندان آشنا شوند و نگاهی مثبت به آینده پیدا کنند.

علی مقیمی، پژوهشگر پژوهشکده زیستفناوری پژوهشگاه رویان اصفهان، در حاشیه نمایشگاه زندهرود در گفتوگویی اختصاصی با خبرنگار پانا، ضمن زنده نگه داشتن یاد و خاطره دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذار این پژوهشگاه، اظهار داشت: در غرفه پژوهشگاه رویان، کلیه فعالیتهای پژوهشگاه را در نمایشگاه «زاینده نور» به علاقهمندان و بازدیدکنندگان معرفی و ارائه میکنیم.
وی در ادامه افزود: حوزه اصلی فعالیت این پژوهشگاه، درمان ناباروری بوده است، اما با توجه به اهمیت و ضرورت علوم زیستی و افزایش نیاز جامعه در این زمینه، پژوهشگاه در حوزه سلولهای بنیادی نیز فعالیتهای گستردهای انجام میدهد.
مقیمی با تشریح فعالیتهای این مرکز علمی، خاطرنشان کرد: در حال حاضر پژوهشگاه رویان دارای سه پژوهشکده است که عبارتاند از: پژوهشکده زیستفناوری در اصفهان، پژوهشکده علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی و پژوهشکده علوم تولیدمثل در تهران. همچنین این پژوهشگاه دارای مراکز درمانی و شرکتهای دانشبنیان است.
این پژوهشگر رویان با تأکید بر دستاوردهای چشمگیر این مرکز، از جمله شبیهسازی حیوانات، پروژه «رویانا»، افزایش تحقیقات در زمینه سلولهای بنیادی، انتشار مقالات علمی در حوزه ناباروری، تأسیس بانک سلولهای خون بند ناف، تولید سلولهای شبکیه چشم از سلولهای بنیادی، شبیهسازی دامها، مهندسی ژنتیک و درمان سرطان، گفت: مهمترین دستاورد پژوهشگاه رویان در سالهای اخیر، فعالیتهای گسترده در حوزه درمان ناباروری بوده است، بهطوری که این پژوهشگاه در زمره ۱۰ مرکز برتر جهان در این زمینه قرار دارد.
وی در خصوص فعالیتهای پژوهشگاه رویان در حوزه هوش مصنوعی نیز بیان کرد: هوش مصنوعی یکی از دانشهای روز جامعه است که در این زمینه، دورههای تخصصی در مقاطع مختلف برگزار کردهایم و قصد داریم با همکاری اساتید برجسته این حوزه، طرحهای مشترکی را اجرایی کنیم.
مقیمی در ادامه به فعالیتهای مرکز رشد کسبوکارهای زیستفناوری پژوهشگاه رویان اشاره کرد و گفت: در این مرکز، برخی از محصولات را تجاریسازی میکنیم و تلاش داریم دورههای آموزشی متنوعی را برای دانشآموزان و دانشجویان در زمینههایی مانند درمان ناباروری، شبیهسازی، مهندسی ژنتیک، فناوری نانو و کشت سلول برگزار کنیم تا علاقهمندان بتوانند در این دورهها شرکت کرده و مهارتهای لازم را کسب کنند.
وی در پایان تأکید کرد: این نمایشگاه فرصتی است تا نوجوانان و جوانان با دستاوردهای مراکز علمی، نخبگان و دانشمندان آشنا شوند و نگاهی مثبت به آینده پیدا کنند. همچنین این رویداد به آنها امکان میدهد تا در سنین نوجوانی و جوانی با اساتید حوزههای مختلف ارتباط برقرار کرده و آموزش ببینند، که این امر به افزایش امید به آینده در آنها کمک شایانی میکند.
نمایشگاه «زاینده نور» از ۲۱ تا ۲۵ بهمنماه سال جاری در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) اصفهان در حال برگزاری است.
ارسال دیدگاه