مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان خبر داد؛
۴۵۰ کلاس درس جدید، هدیه به فرزندان پایتخت فرهنگ و هنر ایرانزمین در سال ۱۴۰۲
اصفهان (پانا) - مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت در سال گذشته ۸۵ پروژه مشتمل بر ۴۵۰ کلاس درس به بهرهبرداری رسید و عملیات ساخت ۵۲ طرح جدید با همراهی خیرین آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس؛ ناصر فتحی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ علیرغم وجود فراز و نشیبهای فراوان، مجموعه نوسازی مدارس استان اصفهان توانست همگام با سایر خدمتگزاران صادق این مرز و بوم، گامهایی استوار در جهت خشنودی ملت و سربلندی میهن عزیزمان بردارد و با تکمیل و بهرهبرداری از ۸۵ پروژه مدرسهسازی با ۴۵۰ کلاس درس، خدمات ارزندهای در مسیر توسعه کشور به دانشآموزان دیار فرهنگ و هنر ارائه کند.
وضعیت ساخت و توسعه فضاهای آموزشی و تربیتی
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به اینکه اکنون حدود ۴۵۰ پروژه آموزشی، پرورشی، فرهنگی و ورزشی در استان در حال اجرا است، افزود: حدود ۸۰ درصد آنها با مشارکت خیرین است. همچنین در سال گذشته، ۶۰ پروژه کلنگزنی شده و ۸۵ پروژه مشتمل بر ۴۵۰ کلاس درس به بهرهبرداری رسیده است.
فتحی با بیان اینکه در بحث تجهیزات آموزشی و هنرستانی نیز کارهای خوبی انجام شد، اظهار داشت: مفتخریم در سال ۱۴۰۲ اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان برای تجهیزات هنرستانی از محل اعتبارات ملی و ۳۳ میلیارد تومان برای تجهیزات آموزشی و کمکآموزشی از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
مشارکت بالای خیرین مدرسهساز استان اصفهان
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان ضمن تقدیر از مشارکت بالای خیرین مدرسهساز خاطرنشان کرد: انعقاد ۱۱۳ توافقنامه با خیرین جهت اجرای پروژههای آموزشی مشتمل بر ۶۰۲ باب کلاس درس و ۸۸ هزار و ۹۰۴ مترمربع زیربنا و با تعهد ۸۶۰ میلیارد تومانی از جمله اقدامات ویژه اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در سال ۱۴۰۲ بوده که ۵۲ پروژه کلنگزنی و عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
وی بیان کرد: اصفهان که استانی زرخیز از لحاظ خیرین نیکاندیش و نیکوکار است در سال ۱۴۰۲ با مشارکت حدود ۸۰ درصدی خیرین در زمینه تحویل پروژههای مدرسهسازی، بار دیگر بر این مطلب صحه گذاشته است.
فتحی، موقعیت استان اصفهان به لحاظ ظرفیت بهرهگیری از مسئولیت اجتماعی صنایع و کارخانجات را مطلوب توصیف کرد و افزود: خوشبختانه در این راستا کارهای خوبی انجام شده و با وجود اینکه میزان مشارکت ۱۳۰ میلیارد تومانی نشان از اهمیت به مقوله مسئولیت اجتماعی از طرف صنایع و شرکتها است، تلاش میکنیم آن را توسعه دهیم.
بهرهوری و ارتقای منابع انسانی
فتحی، نیروی انسانی متخصص و مجرب را دارایی مهم نوسازی مدارس عنوان کرد و افزود: در راستای جذب، نگهداشت و ارتقای منابع انسانی در چند بُعد، برنامههایی داشتیم که برگزاری دورههای آموزشی تخصصی و عمومی جهت ارتقای سطح علمی کارکنان، پیگیری امور رفاهی کارمندان از جمله این اقدامات است.
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان با تاکید بر اینکه رکن اساسی پیشرفت یک جامعه فرهنگ است، گفت: اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در این موضوعات نیز برنامههای متنوعی داشته و علاوه بر این در ساخت و تجهیز مدارس نیز به مقولههای فرهنگی و تربیتی بهطور ویژه توجه میشود.
فتحی بیان کرد: اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در بین دستگاههای اجرایی استان همیشه پیشگام بوده و در سال ۱۴۰۲ چندین عنوان برگزیده را کسب کرد که رتبه برتر جشنواره شهید رجایی استان، اجلاس استانی ستاد اقامه نماز و کسب رتبه برتر در بین دستگاههای اجرایی در اجرای نظام حسابداری بخش عمومی (تعهدی) از جمله افتخارات این اداره کل است.
اجرای طرح شهید عجمیان
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان درخصوص طرح شهید عجمیان گفت: این طرح که با هدف بهسازی و شادابسازی مدارس از نوروز ۱۴۰۲ آغاز شد، خوشبختانه با استقبال خوبی روبهرو شد و بهطور مجموع در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۵۰ پروژه با بیش از ۲۷۰۰ کلاس درس و اعتباری بالغ بر ۱۹ میلیارد تومان زیباسازی، شادابسازی و تعمیر و بهسازی شده است.
اولویتها و برنامههای سال ۱۴۰۳
فتحی به بیان اولویتهای اداره کل نوسازی مدارس استان اصفهان در سال جدید پرداخت و گفت: برنامههای راهبردی این اداره کل در سال ۱۴۰۳ شامل موارد زیر است:
۱- پیگیری سیاستهای سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در برنامههای سند انتظار، نقشه راه و گوش به فرمان ولی
۲- افزایش ۲۰ درصدی تعهدات خیرین و تعامل با مجامع خیرین استان در جهت جذب خیرین داخل و خارج از کشور
۳- استفاده از روشهای نوین تکریم خیرین مانند تهیه کتب صوتی و چاپ کتاب زندگینامه خیرین، برگزاری جشنوارهها و همایشهای استانی و شهرستانی تکریم از خیرین، برگزاری همایش ویژه بانوان و خانواده خیرین مدرسهساز
۴- افزایش سهم ۳۰ درصدی CSR شرکتها و کارخانجات استان و تشکیل جلسات همافزایی و همفکری با صاحبان مشاغل
۵- برنامهریزی برای تحویل بیش از ۱۰۰ پروژه آموزشی با کمک منابع دولتی و خیری و همچنین استانداردسازی بیش از ۱۰۰۰ کلاس درس
۶- برنامهریزی تحویل نقشههای معماری و اجرایی و استفاده از منابع و مصالح نوین
۷- استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در برخی از امور داخلی اداری
۸- افزایش سطح بهرهوری در مجموعه این اداره کل و انگیزه و رغبت کاری بین همکاران
۹- برنامهریزی، همافزایی و تعامل با مقامات استانی در جهت افزایش اعتبارات استانی
مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان با قدردانی از زحمات همه دستاندرکاران مدرسهسازی اظهار کرد: همه آنها که غبار از چهره دانشآموزان محروم شستهاند و لبخند را بر لبان و امید را به چشمان آنها و روشنی و افتخارات علمی را بر سرنوشت آنها هدیه میکنند و در جهت عدالت آموزشی و رفع دردها و تبعیضها و نابرابریها قدم برمیدارند، خیرین عزیز هستند که خدای متعال را به خاطر وجودشان شکرگزارم و امیدوارم روزی برسد که هیچ دانشآموزی بدون مدرسه ایمن نباشد.
ارسال دیدگاه