در نشست شورای اجتماعی خوزستان عنوان شد:

نرخ بالای برخی از آسیب‌های اجتماعی درمنطقه" حصیر آباد "اهواز

اهواز (پانا) - مدیر دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز با اشاره به جمعیت بیکاران این منطقه گفت: جمعیت فعال اقتصادی منطقه حصیرآباد 8 هزار و 140 نفر است که 7 هزار نفر از این تعداد بیکار هستند.

کد مطلب: ۹۵۴۰۰۹
لینک کوتاه کپی شد
نرخ بالای  برخی از آسیب‌های اجتماعی درمنطقه" حصیر آباد "اهواز

زهرا جمشیدی در جلسه شورای اجتماعی استان اظهار کرد: منطقه حصیرآباد اهواز ۱۱ هزار و ۸۶۰ نفر جمعیت دارد که ۵ هزار و ۶۷۲ نفر از این تعداد زن و ۶ هزار و ۵۴ نفر مرد هستند. تراکم این محله بسیار قابل ملاحظه است و به طور میانگین، هر ۲۱۸ نفر از ساکنان منطقه حصیرآباد در یک هکتار زندگی می‌کنند.

او افزود: همچنین ۳۷۹ زن سرپرست خانوار در منطقه حصیرآباد وجود دارد و در پنج سال گذشته نیز ۳۶۵ خانوار به این محله وارد شده‌اند.

مدیر دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز با اشاره به بالا بودن نرخ برخی از آسیب‌های اجتماعی در این منطقه، گفت: میزان اعتیاد در این منطقه بسیار بالا است. اولویت ما در منطقه حصیرآباد بحث رسیدگی به آسیب اعتیاد است و باید به آن توجه شود. پس از اعتیاد نیز آسیب اقتصادی بالا است.

جمشیدی بیان کرد: ۵۰ درصد ساکنان این محله مجرد هستند و شرایط اشتغال آنها مناسب نیست و شرایط ازدواج را ندارند.

او عنوان کرد: با توجه بررسی‌های انجام شده در همه دفاتر تسهیل‌گری در حوزه بیکاری و اعتیاد و موارد دیگر، همه این مناطق با این مشکلات مواجه هستند و به تبع دیگر مناطق، سرمایه اجتماعی، اعتماد اجتماعی و مشارکت اجتماعی در منطقه حصیر‌آباد نیز پایین است.

مدیر دفتر تسهیل‌گری و توسعه محلی منطقه حصیرآباد اهواز عنوان کرد: تعداد افراد بیکار در منطقه حصیر‌آباد بسیار بالا است. جمعیت فعال اقتصادی منطقه حصیرآباد ۸ هزار و ۱۴۰ نفر است که ۷ هزار نفر از این تعداد بیکار هستند.

جمشیدی با اشاره به اولویت‌های مربوط به مشکلات ساکنان منطقه حصیرآباد اهواز، عنوان کرد: با توجه به بررسی‌های انجام شده در یک سال گذشته،‌ وضعیت آسفالت، وضعیت فاضلاب، اعتیاد، بیکاری و فقر، ترافیک و ازدحام پارکینگ، وضعیت روشنایی معابر، وضعیت بهداشت و نظارت و نبود پارک و فضای سبز و امکانات فرهنگی، به ترتیب جزو مشکلات مردم این منطقه هستند. علیرغم تعداد بالای جمعیت این منطقه اما در حصیرآباد پارک و فضای سبز وجود ندارد.

او با بیان اینکه بحث اسناد منازل در حصیرآباد یک معضل است که باید پیگیری شود، گفت: ۸۵ درصد منازل مردم حصیرآباد سنددار نیستند. برخی افراد از ۵۰ سال پیش در منزلی زندگی می کنند اما هنوز سند ندارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار