مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین :
۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی شهرستان قزوین تولید شد
قزوین (پانا) - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین از تولید ۶۰۰تن گوشت قرمز در واحد های پرواربندی گوساله و بره پرواری این شهرستان طی سه ماهه اول سال جاری خبر داد.
![۶۰۰ تن گوشت قرمز در واحدهای دامی شهرستان قزوین تولید شد](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZTVlNGM30i6u/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHlvmlMa_kizcsAIKXaKdntA,,/ZTVlNGM30i6u.jpg)
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین عباس علیخانی با اعلام این خبر افزود : در حال حاضر ۱۰۹ واحد پرواربندی گوساله با ظرفیت ۱۵هزار و ۵۴۲ راس و ۱۴ واحد پرواربندی بره با ظرفیت ۳هزار و ۴۹۰راس در این شهرستان قزوین فعالیت دارند.
وی اظهار داشت : بمنظور بهبود وضعیت تولید ؛ کارشناسان جهاد کشاورزی بطور مستمر بر این واحدهای دامی نظارت کامل دارند .
علیخانی تصریح کرد : امسال با بارش های خوب شرایط مستعدی برای دام روستایی و عشایری ایجاد شده که تغذیه مناسب و بهبود مدیریت می تواند در افزایش میزان تولید گوشت قرمز و ارتقای راندمان تولید تاثیر بسزایی داشته باشد .
ارسال دیدگاه