نماینده جنوب استان بوشهر: برخی نخبگان برای کسب امتیازات و مزایا از آموزش و پرورش خارج می شوند
نماینده شهرستانهای کنگان، عسلویه، دیر و جم در مجلس شورای اسلامی گفت: برخی نخبگان برای کسب امتیازات و مزایا از آموزش و پرورش خارج می شوند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، سکینه الماسی صبح امروز در نشست شورای معاونین اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون در دفتر مدیریت آموزش و پرورش بردخون با گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: فعالیت در نظام تعلیم و تربیت نمونه ای از کار جهادی و ایثارگری است و مسئولان نیز باید بکوشند حداقل رضایتمتدی را در فرهنگیان ایجاد کنند.
نماینده چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر، تلاشها و پیگیریهای مجموعه آموزش و پرورش و فعالیت مدیریت منطقه را ستود و افزود: پیگیری ها، تلاش ها و نوآوری ها همراه با عشق و علاقه در مسیر توسعه و ثمربخشی امور است.
وی اضافه کرد: برخی از نخبگان به دلیل رسیدن به مناصب و امتیازات مادی از آموزش و پرورش خارج میشوند که باید کاری کنیم تا زمینه ادامه خدمت آنان در این دستگاه فراهم شود و به حقوق و مزایای لازم دست پیدا کنند و جامعه و نسل آینده ساز از وجود نخبگان محروم نشود.
الماسی با بیان اینکه بردخون مهد علم و فرهنگ و ادب است، ابراز داشت: تلاشهای خوبی در آموزش و پرورش صورت گرفته اما با گذشته افتخار آمیز و بزرگان و مفاخر منطقه باید شرایط فعالیت برای همه مردم بویژه نخبگان فرهنگی فراهم شود.
نماینده شهرستانهای دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: دانش آموزان بردخون شایسته بهترینها هستند و شایسته نیست طرح نخبهپروری در این منطقه اجرا نشود که تلاش میکنیم زمینه بهرهمندی آنان از این فرصت فراهم شود.
وی با اشاره به فعالیتهای ابتکاری در منطقه تصریح کرد: برای برگزاری همایش استانی ریاضی سلام در بردخون همکاری و مشارکت می کنیم.
نماینده جنوب استان اظهار کرد: مناطق محروم روستایی اعتبارات مناسبی دارند اما به دلیل محدودیت های اعتباری مشکلاتی ایجاد شده که امیدواریم در زمینه طرح روستامرکزی اقداماتی در متطقه صورت گیرد.
وی با اشاره به برخی مشکلات و کمبودها گفت: برای ایجاد اردوگاه دانش آموزی در منطقه و احداث ساختمان کانون فرهنگی شهید نامدار اقداماتی شده که امیدواریم این خواسته ها در قالب پکیج فرهنگی اجرایی شود.
الماسی از عدم نظارت بر پروژه ها و طرح ها انتقاد کرد و گفت: تلاش های زیادی برای اجرای طرح های مختلف در حوزه انتخابیه صورت گرفته و اعتبارات مناسبی از نفت جذب شده اما نطارت کافی بر اجرای این طرح ها وجود ندارد و این کاستی موجب اتلاف منابع می شود.
رییس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون نیز با تقدیر از تلاش ها و پیگیری های نماینده مجلس گفت:گستره تعلیم و تربیت منطقه از جاشک تا کالو است که در قالب ۳۰مرکز آموزشی و بیش از ۲۵۰۰دانش آموز فعالیت می کنند.
ظهیر محمودی با اشاره به وضعیت ساختمان های مدارس افزود: حتی یک دانش آموز در مدرسه تخریبی تحصیل نمی کند و همه مدارس بویژه در روستاها دارای بنایی مستحکم و کارشناسی شده است.
وی اضافه کرد: دانش آموزان منطقه با شور و علاقه در فعالیت های فرهنگی و هنری فعالیت می کنند اما ساختمان کانون فرهنگی تربیتی شهید نامدار در اوایل دهه ۶۰ساخته شده و نیاز به احداث ساختمان جدید است.
محمودی گفت: طرح نخبه پروری در منطقه اجرا نمی شود اما کلاس های کنکور در حال برگزاری است و برای ادامه نیاز به حمایت و افزایش اعتبارات است تا نتیجه لازم حاصل شود.
رییس اداره آموزش و پرورش منطقه بردخون گفت: همایش استانی ریاضی سلام سال ۹۸در بردخون برگزار می شود که مقدمات اجرای آن آغاز شده و نیاز به حمایت داریم.
وی با اشاره به اجرای طرح روستامرکزی در منطقه ابراز داشت: طرح روستامرکزی ویژه انتقال دانش آموزان دختر روستایی به مدارس است اما اگر حمایت کافی صورت نگیرد ممکن است اجرای طرح با مشکل روبرو شود و نتیجه آن ترک تحصیل تعدادی از دانش آموزان محروم روستایی خواهد بود.
دبیرشورای آموزش و پرورش منطقه بردخون خاطرنشان کرد: به دلیل موقعیت جغرافیایی و زمینه مناسب گردشگری و تفریحی ایجاد اردوگاه دانش آموزی در منطقه ضروری است که انتظار داریم برای احداث آن اقدامات لازم صورت گیرد.
وی خواستار حمایت از فعالیت های تعلیم و تربیت منطقه شد و گفت: ایجاد مرکز رفاهی فرهنگیان در منطقه ضروری است که نیازمند مشارکت و همراهی متولیان امر در این زمینه هستیم.
در این نشست صمیمی اعضای شورای معاونین اداره و مشاوران و همراهان نماینده مجلس به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.
ارسال دیدگاه