رئیس پارک علم و فناوری گیلان منصوب شد
رشت(پانا)-وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، دکتر علی باستی را به سمت «رئیس پارک علم و فناوری گیلان » منصوب کرد.
در متن حکم دکتر منصور غلامی خطاب به دکتر علی باستی آمده است: "با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی و بر اساس پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم به سمت "رئیس پارک علم و فناوری گیلان" منصوب میشوید.
از جنابعالی انتظار میرود که با مشارکت و ایفای نقش موثر در ارتقای زیستبوم نوآوری و کارآفرینی منطقه و همراهی و همکاری با نقشآفرینان اصلی این زیست بوم و همچنین توسعه کیفی موسسات مستقر در پارک در کنار توسعه کمی آنها، زمینه توسعه کسب و کار موسسات و حضور آنان در بازارهای فرامنطقهای، ملی و بینالمللی را در سرلوحه کار خویش قرار دهید.
در این راستا تعامل موثر با مدیران اجرایی استان برای تامین زیر ساختهای لازم برای استقرار و حل مشکلات پیش روی توسعه کسب و کار موسسات و همچنین ایجاد روابط نظاممند، موثر و هدفمند با دانشگاههای استان برای بهرهگیری دانشگاهیان از ظرفیتهای پارک علم و فناوری در جهت تجاریسازی دستاوردهای علمی و پژوهشی آنان از اهمیت زیادی برخوردار است.
امید است که تنوع بخشی به منابع مالی مورد نیاز پارک علم و فناوری، افزایش نسبت درآمدهای اختصاصی پارک به اعتبارات ملی و استانی و بهرهگیری از ظرفیتهای بخش خصوصی در توسعه کالبدی پارک مورد اهتمام ویژه جنابعالی و همکاران محترم قرار گیرد.
انتظار میرود با توکل به خداوند سبحان، ماموریت و وظایف محوله را بر پایه قوانین، سیاستها و برنامههای مصوب دولت تدبیر و امید و برنامههای ارائه شده به مجلس محترم شورای اسلامی به انجام رسانید.
بایسته است با پیروی از آموزههای اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای دولت تدبیر و امید و جلب همکاری دانشگاهیان و صاحبنظران، در مراکز دولتی و خصوصی نقشی شایسته درنظام علم و فناوری ایفا کنید".
دکتر علی باستی متولد ۱۳۵۲ رشت و فارغ التحصیل دوره دکترای تخصصی رشته مهندسی مکانیک، ساخت و تولید از دانشگاه صنعتی توکیو و در حال حاضر عضو هیئت علمی (دانشیار) دانشگاه گیلان است.
وی دارای افتخارات علمی از جمله پژوهشگر برتر دانشگاه گیلان بوده و تعدادی از مقالات وی در خصوص طراحی و ساخت نانو سنسور حرارتی توسط انجمن مهندسی مکانیک در ژاپن (jsme) و انجمن مهندسی ساخت و تولید ایران، به عنوان برترین مقاله برگزیده شده است.
برای اولین بار در کشور و تحت نظارت و راهنمایی وی، دستگاه میکرو و نانو ماشینکاری الکترو شیمیایی جهت ساخت قطعات در ابعاد میکرو و نانو در قالب رساله دکتری دانشجویی طراحی و ساخته شده است.
همچنین طراحی، ساخت و به آباندازی اولین نمونه قفسهای پرورش ماهی کروی، مناسب دریای خزر از دیگر کارهای وی جهت تحقق اقتصاد مقاومتی در منطقه است.
از دیگر فعالیتهای علمی وی میتوان به انتشار بیش از ۵۲ مقاله در نشریات معتبر ملی و بینالمللی و راهنمایی ۳۱ پایاننامه دانشجویی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اشاره کرد.
دکتر باستی پیش از این به مدت چهار سال معاون دانشجویی دانشگاه گیلان و دبیر معاونان دانشجویی منطقه ۲ کشور بوده و همچنین مسئولیتهایی همچون معاونت پژوهش و فناوری دانشکده فنی و مدیریت گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان را بر عهده داشته است.
وی در طی دوران کاری خود پروژههای متعددی با صنایع کشورهای ایران و ژاپن اجرا کرده است.
بر اساس اعلام روابط عمومی وزارت علوم، وزیر علوم در نامه جداگانهای از خدمات دکتر مجید متقیطلب، رئیس سابق پارک علم و فناوری گیلان در مدت زمان تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
ارسال دیدگاه