نیروهای مستعد و توانمند استان می توانند عامل تحرک و پویایی شوند.
زاهدان(پانا)-معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: نیروی انسانی متخصص به عنوان بزرگترین سرمایه سیستان می تواند زمینه ساز رشد و توسعه منطقه باشد.
به گزارش ایرنا سورنا ستاری روز دوشنبه در نشست با اعضای هیات علمی و رئیس دانشگاه زابل در زمینه راهکارهای کاهش تبخیر آب چاه نیمهها، کاهش ریزگردها و ظرفیتهای سیستان و بلوچستان در زمینه گیاهان دارویی، اظهار داشت: نیروهای مستعد و توانمند این استان می توانند با بهره گیری از توان بخش خصوصی؛ اقتصاد منطقه را تکان داده و عامل تحرک و پویایی در بخش های مختلف شوند.
وی تاکید کرد: دانشگاهها مبدا تحرک و پویایی در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد، فرهنگ، کارآفرینی و توسعه هستند.
وی با اشاره به درخواست های مسئولان سیستان و بلوچستان برای حمایت از گاو سیستانی، گیاهان دارویی، شتر مرغ قول مساعد داد تا در این زمینه همکاری لازم را داشته باشد.
استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست بر همکاری دانشگاه ها و بخش خصوصی تاکید کرد و گفت: این استان از نظر تعداد دانشگاه ها و رشته های دانشگاهی از توانمندی بسیار خوبی برخوردار است که باید از پژوهش ها و مطالعات دانشگاهی در توسعه این نقطه از ایران اسلامی استفاده شود.
سید دانیال محبی نقش دانشگاه را در توسعه سیستان و بلوچستان بسیار مهم برشمرد و تاکید کرد: باید زمینه برقراری ارتباط و همکاری میان بخش خصوصی و دانشگاه ها ایجاد و گسترش یابد.
وی بیان کرد: ملاک هرگونه تصمیم گیری و برنامه ریزی باید بر اساس پژوهش، مطالعات و تحقیقات دانشگاهی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در سفر یک روزه به سیستان و بلوچستان با سفر به شمال این استان علاوه بر شرکت در نشست علمی با مسئولان دانشگاه زابل عملیات اجرایی ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور بر روی چاه نیمه سوم در شهرستان زهک را کلنگ زنی کرد.
بازدید از مجتمع تحقیقاتی حضرت بقیهالله الاعظم(عج) دانشگاه زابل، افتتاح نیروگاه ۱۰ مگاواتی خورشید در زاهدان، شرکت در نشست شورای اداری سیستان و بلوچستان و نشست خبری با اصحاب رسانه از دیگر برنامه های سفر یک روزه معاون رئیس جمهوری به این استان است.
خبرنگار دانش آموز/مبین جلال کمالی
ارسال دیدگاه