مدیر سازمان دانشآموزی خراسان جنوبی:
۲۴ دانشآموز خراسان جنوبی در دوره ملی خبرنگاری شرکت میکنند
بیرجند (پانا) - مدیر سازمان دانشآموزی خراسان جنوبی از شرکت ۲۴ خبرنگار دختر و پسرخبرگزاری پانای استان، در دروه ملی آموزش خبرنگاری در اردوگاه شهید باهنر تهران با حضور مقام عالی وزارت خبر داد.
محمد علی حسن آبادی، در شورای برنامه ریزی سازمان دانش آموز استان، اظهار کرد: در این دوره ۱۵۰۰ دانشآموز، از ۷۲۳ منطقه آموزش و پرورش کشور درمرحله اول اردوی ملی آموزش خبرنگاری پانا برای توانمندسازی دانشآموزان در حوزه سواد رسانهای در راستای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در هفته سوم و چهارم مهر ماه ۱۴۰۲ حضور دارند.
وی در ادامه گفت: هویت بخشی به دانش آموزان دختر و پسر دوره های مختلف تحصیلی و مهارت آموزی در کنار تربیت اجتماعی آینده سازان انقلاب اسلامی، سه عنصر اصلی و رسالت مهم سازمان دانش آموزی استان به شمار می روند.
وی، از تربیت نیروهای جوان، خلاق، متعهد و ارائه الگوی مناسب در راستای ترویج فرهنگ اسلامی را از دیگر وظایف خادمین سازمان دانش آموزی در بهارستان علم و ادب یاد کرد و افزود: سازمان دانشآموزی، باهدف ارتقای منشهای اجتماعی مشتمل بر راستی و درستی، دوستی با طبیعت، دیانت، نظمپذیری، صرفهجویی، میهندوستی، عدالت، شجاعت، مشارکتپذیری و مسئولیتپذیری، درتحقق مهارتهای اجتماعی دانشآموزان خراسان جنوبی گامهای اساسی برداشته است.
رئیس سازمان دانش آموزی استان، توجه به مبانی دینی و اعتقادی دانش آموزان و پرورش آنها به عنوان دانش آموزانی مشارکت جو، منتقد و جامعه پذیر را از دیگر اهداف این سازمان برشمرد و از انعقاد تفاهم پایگذاری مدارس تمام تشکیلاتی با اداره مشارکت های مردمی و مدارس غیر دولتی آموزش و پرورش خراسان جنوبی خبر داد.
این مقام مسئول در سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی، مدارس تمام تشکیلاتی را نماد مدرسه در تراز جمهوری اسلامی ایران دانست و خاطر نشان کرد: پنج ساحت از شش ساحت تربیتی سند تحول بنیادین در حوزه معاونت پرورشی و سازمان دانش آموزی دنبال میشود.
وی با تأکید بر تقویت ویژگی های شخصیتی، اخلاقمداری، تعهد و رعایت حقوق شهروندی در دانش آموزان دختر و پسر استان، گفت: در عصر جهشهای فناورانه، بیتوجهی به کارهای تشکیلاتی و گروهی میتواند جایگاه و موقعیت نظام تعلیم و تربیت اسلامی را در گفتمان جهانی تضعیف کند.
مدیر سازمان دانش آموزی با بیان این که مدرسه بهعنوان محیط اجتماعی سازمانیافته، مشتمل بر مجموعهای از افراد، روابط و ساختارهای منظمی است که میتواند مطابق با اهداف و برنامههای تدوین شده، شایستگیهای لازم کارهای تشکیلاتی را در یادگیرندگان ایجاد و نهادینه کند، ادامه داد: تربیت اجتماعی و سیاسی در قالب کارهای تشکیلاتی در مدرسه قابل تحقق و دستیابی است.
به گفته حسن آبادی، اعزام دانش آموزان استان به اردوهای سیاحتی، زیارتی و تفریحی، برپایی موکب های حسینی و رضوی در ایام اربعین و شهادت امام رضا(ع)، تربیت و ارایه ی آموزش های تخصصی به خبرنگاران خبرگزاری پانا در استان، تقویت مهارت های و اجتماعی دانش آموزان عضو تشکل سازمان دانش آموزی و هدفمند سازی آموزش ها را ا مهم تری برنامه های سازمان دانش آموز در تابستان گذشته به شمار می روند.
ارسال دیدگاه