رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

فرسودگی دستگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید حل شود

تبریز (پانا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نشست خود با اصحاب رسانه در رابطه با لازمه وجود دستگاه‌های نوین در حوزه پزشکی به بهبود دستگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز اشاره کرد.

کد مطلب: ۱۳۲۵۶۵۶
لینک کوتاه کپی شد
فرسودگی دستگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید حل شود

بهمن نقی پور در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری تجمعات دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوادث اخبر بیشترین مجوز ها را برای برگزاری تجمعات قانونی در کل کشور صادر کرده است.

وی افزود: بدون اغراق می گوییم که ما بیشترین همراهی و محفل صحبت برای دانشجویان را داریم و در مقابل اعتراضات دانشجویان با صبر و حوصله و پدرانه برخورد کرده ایم.

نقی پور در خصوص تعداد دانشجویان بازداشتی این دانشگاه طی روزهای گذشته هم، گفت: حتی یک دانشجوی دانشگاه به خاطر مشکلات داخل دانشگاه بازداشت نشده است، اما ۳ دانشجو در خارج از دانشگاه بازداشت شده بودند که پس از پیگیری‌ها آزاد شده‌اند.

وی افزود: وضعیت هر دانشجوی دیگر دانشگاه علوم پزشکی تبریز را که بازداشت شود، پیگیری می‌کنیم.

نقی پور پیرامون فوت آیلار حقی گفت: خانم حقی دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی آزاد است و ارتباطی به علوم پزشکی تبریز ندارد و علت اینکه تسلیت داده بودیم دلیلش این بود که مادر ایشان همکار ما بودند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین با بیان این‌که اکنون تنها تعداد ۶۲ بیمار کرونایی در آذربایجان شرقی بستری هستند، گفت: هفته‌ها است که هیچ فوت ناشی از کرونا در استان نداریم.

نقی پور گفت: اکنون تعداد ۲۱ بیمار کرونایی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند و تنها ۱۰ بیمار متصل به دستگاه ونتیلاتور هستند.

وی با اشاره به تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه سلامت روان جامعه طی روزهای گذشته، گفت: ایجاد مراکز مشاروه، برگزاری دوره‌های آموزشی، فعالیت دبیرخانه سلامت روان و تدوین طرح جامع برای فعالیت‌های ادارات در حوزه سلامت روان از جمله اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.

نقی پور در ادامه در خصوص مصرف بالای داروهای آنتی بیوتیک، گفت: یکی از مشکلات امروز ما مصرف بی‌مورد و بیش از حد آنتی بیوتیک‌ها است که خطراتی چون مقاومت میکروبی، جواب ندادن دارو و … را منجر می‌شود.

وی در خصوص مشکلات تامین دارو طی روزهای اخیر نیز گفت: طرح دارویار اجرا شده در سطح کشور یک طرح بسیار ارزشمند است که کمک می‌کند تا خدمات دارو رسانی افزایش یابد اما مشکلاتی که روزهای گذشته در تامین دارو ایجاد شد به خاطر یکسری کمبود داروی سراسری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به تمهیدات وزارت بهداشت و کاهش کمبود دارو طی روزهای گذشته، گفت: قیمت داروها با نسخه افزایش نیافته و یکی از اهداف طرح دارویار نیز این بود تا همه با سیستم نسخه‌ای به داروخانه مراجعه کنند.

وی ادامه داد: نسبت به ماه قبل برخی کمبودهای دارو در کشور کاهش یافته ولی در حوزه داروهای خاص یکسری کمبودهای کشوری داریم. سهمیه دارویی استان نیز به دلیل فعایت شرکت‌های دارویی در استان و مراجعه بیماران سایر مناطق کشور به استان، بالاتر از متوسط کشور است.

نقی پور در خصوص بیمارستان مردانی آذر نیز گفت: این بیمارستان یکی از افتخارات استان است و بیش از ۱۰۰ الی ۱۲۰ تخت بیشتر از بیمارستان کودکان قبلی برای بخش کودکان دارد. بخش‌های جدید نیز در این بیمارستان در حال راه اندازی بوده و کودکان در این بیمارستان به بهترین شکل ممکن و با بهترین دستگاه‌ها تحت درمان قرار دارند.

نقی پور افزود: پیگیر خرید دستگاه دیالیز و راه اندازی بخش پیوند مغز و استخوان در این بیمارستان هستیم.

وی در ادامه با بیان این‌که فرسودگی دستگاه‌های پزشکی یکی از مشکلات دانشگاه‌ علوم پزشکی تبریز است، گفت: افزایش چندین برابری قیمت‌های تجهیزات پزشکی باعث شده تا جایگزینی دستگاه‌های جدید به سختی انجام بگیرد اما پیگیر هستیم تا این موضوع عملی شود.

نقی پور با اشاره به فعالیت هفتگی گروه‌های جهادی پزشکی در استان، افزود: بحث محرومیت زدایی و عدالت سلامت در سطح استان طی یک سال گذشته سرعت گرفته و از وضعیت و مشکلات مناطق مختلف استان بازدید کرده و سعی می‌کنیم تا مشکلات مناطق محروم را حل می‌کنیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی در مورد بیماری آنفلوانزا نیز گفت: آنفولانزا بیماری ویروسی است و نیاز به آنتی‌بیوتیک ندارد، متاسفانه تجویز و استفاده بی‌مورد از آنتی‌بیوتیک‌ها مقاومت میکروبی را افزایش می‌دهد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار