جشنواره آلو، گردو و ترشی در همدان
همدان (پانا) - عاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، استان همدان گفت برگزاری جشنواره آلو در روستای ملحمدره، جشنواره گردو در شهر سرکان، جشنواره ترشی و شوری در سامن ملایر برای امروز پیشبینی شده است.
علی خاکسار روز چهارشنبه گفت: ۶ طرح گردشگری با اعتبار ۳۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در نقاط مختلف استان هم زمان با هفته گردشگری به بهره برداری رسید.
وی اظهار کرد: این طرحها شامل ۲ اقامتگاه بومگردی، یک هتل آپارتمان، یک سفرهخانه سنتی، یک آژانس مسافرتی و یک مجتمع گردشگری است.
وی با بیان اینکه طرحهای افتتاح شده زمینه اشتغال زایی برای ۳۰ نفر را فراهم کرده است خاطرنشان کرد: این طرحها با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی در راستای توسعه گردشگری همزمان با هفته گردشگری در استان همدان به بهره برداری رسید.
خاکسار تصریح کرد: این اعتبارات از ظرفیتهای مردمی و نیز اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان همدان هزینه شده و اعتبارات ملی و استانی به بخش گردشگری اختصاص نیافته است.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، استان همدان گفت: انجمنهای مردم نهاد برای استفاده از ظرفیت جامعه فعال و بومی در نظر گرفته شده است و نیز در بخش مجموعه تشکل حرفهای هتلداران، انجمن صنفی آژانس داران و راهنمایان تور بازوان اجرایی این اداره کل در بخش خصوصی محسوب میشوند که به ارائه خدمات میپردازند.
برگزاری ۱۱ جشنواره در استان همدان با هدف دستیابی به رشد اقتصادی
خاکسار از برگزاری ۱۱ جشنواره در استان همدان با هدف دستیابی به رشد اقتصادی هم زمان با هفته گردشگری خبر داد و افزود: برگزاری جشنواره آلو در روستای ملحمدره، جشنواره گردو در شهر سرکان، جشنواره ترشی و شوری در سامن ملایر برای امروز پیشبینی شده است.
وی با بیان اینکه جشنواره شیره پزی مانیزان ملایر و جشنواره گلرنگ در کبودرآهنگ برگزار شده است اظهار کرد: جشنواره بادام و محصولات کشاورزی در روستای علی آباد دمق ملایر در روز جمعه، جشنواره گردو و محصولات کشاورزی در ورکانه، و جشنواره آلو در حیدره قاضی خانی، فسیجان و وهنان در هفته آینده در دستور کار قرار دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراثفرهنگی، استان همدان خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی در شهرستان نهاوند ویژه دهیاریها و شوراهای محلی روستاهای نهاوند در خصوص مزیتها و تبیین روشهای ایجاد اقامتگاه بومگردی از دیگر برنامههای این هفته است.
وجود یک هزار و ۸۰۰ اثر تاریخی و طبیعی که افزون بر یک هزار مورد آن در فهرست آثار ملی ثبت شده و نام گذاری همدان به نام پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین بیانگر استعداد بالای این کهن شهر در بخش گردشگری است.
آبشار و کتیبههای گنجنامه، تپه باستانی هگمتانه، غار علیصدر بزرگترین غار آبی جهان، آرامگاه بوعلی سینا، گنبد علویان، بازار سرپوشیده، سرابهای نهاوند، کاروانسرای تاج آباد و آرامگاه استر و مُردخای از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان همدان هستند.
هفتم مهرماه آغاز هفته گردشگری و روز جهانی جهانگردی است و برنامههای گرامیداشت هفته گردشگری در همدان تا ۲۲ مهرماه ادامه دارد.
«رویش اندیشههای نو در گردشگری ایران»، شعار گرامیداشت هفته گردشگری در سال ۱۴۰۱ است.
ارسال دیدگاه