ریواس، ارمغان بهارِ نیشابور
نیشابور (پانا) - گیاه ریواس، از سوغاتیهای خوشمزه و اصیلِ شهرستان نیشابور به شمار میرود.
ریواس نیشابور به لحاظ مرغوبیت و کیفیت، بهترین ریواس کشور است که در در فهرست ناملموس کشور به ثبت ملی دانش و فرآوری رسیده است.
این گیاه ترش مزه، توسط کوهپایه نشینان بینالود در روستاهای میرآباد، برف ریز، بوژان، گرینه و شهرهای درود و خرو این شهرستان پرورش مییابد و اواسط بهار به بازارهای مصرف عرضه می شود.
برداشت این محصول همه ساله در فصل بهار، درآمد بسیار خوبی عاید کشاورزان میکند و به سه صورت تازه خوری، شربت و مربا مورد استفاده مردم قرار میگیرد.
کمک به درمان آلزایمر، گردش خون، کاهش وزن، مبارزه با سلول های سرطانی، پیشگیری از پیری زودرس، تقویت استخوانها و تقویت گوارش از خواص درمانی ریواس نیشابور است.
خبرنگار پانا: فاطمه سادات موسوی معین
ارسال دیدگاه