بهبود اختلال رفتاری در دانشآموزان، هدف جشنواره تجارب برتر تربیتی است
جوادآباد (پانا) - رابط جشنواره تجارب برتر تربیتی منطقه جوادآباد، بهبود اختلال رفتاری در دانش آموزان را هدف این جشنواره دانست.

جلسه توجیهی جشنواره تجارب برتر تربیتی با حضور نغمه خسروی معاون پرورشی و تربیتبدنی اداره آموزش وپرورش، محبوبه جمال کارشناس آسیبهای اجتماعی، مرجان احمدنژاد رابط جشنواره و معاونین و مربیان پرورشی برگزار شد.
مرجان احمدنژاد معاون پرورشی آموزشگاه عدالت بیان کرد: مهمترین هدف این جشنواره شناسایی دانشآموزان دارای اختلال رفتاری و بهبود این اختلال با راه حلهای ایده آل و منطقی است.
وی ادامه داد: یافتن یک راهبرد خلاقانه برای رسیدن به هدف از دیگر اهداف این جشنواره است. روشهایی که بتوان آنها را تعمیم داد و الگویی برای دیگر فرهنگیان باشند.
احمدنژاد به برنامهریزی دقیق و یادداشت کردن مراحل طی طریق به عنوان ویژگیهای مهم برای به دست آوردن نتیجه مطلوب اشاره کرد.
خبرنگار: ملیحه خواری
ارسال دیدگاه