سالانه ۲۰۰ تن گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان تولید میشود
زاهدان (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان خبر داد ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠ تن گوشت مشغول فعالیت هستند.
غلامرضا سرگزی در گفت و گو با پانا اظهار کرد: واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ، شامل ۴ واحد پرورش شترمرغ پرواری و مولد و ١٠ واحد شترمرغ صرفا پرواری است که جمعا ظرفیت پرورش ۴ هزار و ۱۵۰ قطعه شتر مرغ پرواری و مولد را داراست.
وی بیان کرد: ١١ واحد پرواربندی سنتی ١٠ قطعهای شتر مرغ و ١٢ واحد پرورش شترمرغ مولد سنتی ۵٠ قطعهای نیز با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان سیستان و بلوچستان احداث شده است.
وی با بیان اینکه منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شتر مرغ در استان را داراست، افزود: استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ از سیستان و بلوچستان است.
ارسال دیدگاه