سالانه ۲۰۰ تن گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

زاهدان (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ‌سیستان و بلوچستان خبر داد ٣٧ واحد پرورش شترمرغ صنعتی و سنتی با ظرفیت سالیانه تولید ٢٠٠ تن گوشت مشغول فعالیت هستند.

کد مطلب: ۱۱۶۳۸۲۹
لینک کوتاه کپی شد
سالانه 200 تن گوشت شتر مرغ در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

غلامرضا سرگزی در گفت و گو با پانا اظهار کرد: واحدهای پرورش صنعتی شترمرغ، شامل ۴ واحد پرورش شترمرغ پرواری و مولد و ١٠ واحد شترمرغ صرفا پرواری است که جمعا ظرفیت پرورش ۴ هزار و ۱۵۰ قطعه شتر مرغ پرواری و مولد را داراست.

وی بیان کرد: ١١ واحد پرواربندی سنتی ١٠ قطعه‌ای شتر مرغ و ١٢ واحد پرورش شترمرغ مولد سنتی ۵٠ قطعه‌ای نیز با مشارکت بهره برداران و سازمان جهاد کشاورزی در سطح استان سیستان و بلوچستان احداث شده است.

وی با بیان اینکه منطقه سیستان بیشترین واحدهای پرورش شتر مرغ در استان را داراست، افزود: استان اصفهان عمده خریدار شترمرغ از سیستان و بلوچستان است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار