برداشت نی های شیرین در گیلان آغاز شد
رشت ( پانا) - برداشت نیشکر در شهرستان صومعه سرا، قطب تولید این محصول در گیلان آغاز شد.
به گزارش اداره جهاد کشاورزی صومعه سرا، مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: برداشت نیشکر از ۲۲ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان صومعه سرا برداشت شد.
احمد پادیاب گفت: ۷۵ خانوار صومعه سرایی در کنار کشت برنج به کشت نیشکر هم مشغولند.
وی افزود پیش بینی می شود نیشکرکاران صومعه سرائی امسال ۲۵ تن شکر سیاه تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: نیشکرکاران صومعه سرایی برای مبارزه با آفات این محصول کشاورزی در زمان کاشت، داشت و برداشت از هیچگونه سمی استفاده نمی کنند و محصولات به دست آمده از نیشکر مانند: شکر سیاه، دوشاب و کف شکر، کاملا ارگانیک است.
احمد پادیاب افزود: برای توسعه مشاغل خانگی از جمله نیشکر امسال ۳۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی به کشاورزان صومعه سرایی پرداخت شده است.
نیشکر یکی از قدیمی ترین محصولات کشاورزی صومعه سراست که قدمتی بیشتر از صد ساله دارد.
محصول به دست آمده از نیشکر برای درمان بیماری های یرقان ، فاویسم و کم خونی مفید است.
نیشکر همه ساله در اردیبهشت کشت و اواخر آذر برداشت می شود.
ارسال دیدگاه