استاندار گیلان در دیدار با شهردار و اعضای شورای شهر رشت بیان کرد:

مطالبات و خواسته های شهروندان باید شنیده شود

بزرگترین سرمایه اجتماعی و فرهنگی رشت، مردم هستند

رشت ( پانا) - استاندار گیلان مردم را بزرگترین سرمایه اجتماعی و فرهنگی رشت خواند و با تصریح اینکه مطالبات و خواسته های شهروندان باید شنیده شود، عنوان کرد انتظار دارم برای تکمیل پروژه های نیمه تمام، طبق برنامه ریزی و اولویت بندی تلاش صورت گیرد.

کد مطلب: ۱۱۳۶۵۹۳
لینک کوتاه کپی شد
مطالبات و خواسته های شهروندان باید شنیده شود

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان؛ ارسلان زارع در دیدار شهردار و اعضای شورای اسلامی رشت به پیشنه این شهر اشاره کرد و افزود: در شهری که حدود یک سوم از جمعیت استان به صورت متراکم در آن سکونت دارند، توجه به مدیریت شهری و تلاش برای حل مشکلات مردم و توسعه امری ضروری محسوب می شود.

وی پیشبرد امور و بهبود مدیریت شهری را نیازمند تلاش جمعی خواند و گفت: تحقق این مهم به عنوان یک راهبرد اساسی، نیازمند برنامه‌ریزی است.

زارع با بیان اینکه شهرداری بیشترین ارتباط را با مردم دارد و خدمات زیادی را به آنان ارائه می دهد، تصریح کرد: در جریان این ارتباط گسترده ، پاسخگویی به مردم همراه با تکریم آنان یک اصل مهم است.

استاندار گیلان مطالبه گری مردم و بیان مشکلات‌شان به اعضای شورای شهر را نشانه تناسب مسئولیت و اعتماد آنان به منتخبان خود و سرمایه ای ارزشمند دانست که باید برای رفع دغدغه و نیازمندی های مردم بیش از پیش کوشید.

وی با یادآوری تاکید خود در مراسم معارفه شهردار رشت بر لزوم تعامل و هم افزایی شورای شهر و شهرداری به عنوان دو نهاد بر آمده از آرای مردم گفت: از اصلی ترین مولفه ها در توسعه شهر، تعاملات گسترده و تلاش برای شناسایی و رفع موانع است و نباید بگذاریم اختلاف نگاه ها موجب بروز اختلال در امور شهری و خدمات رسانی به شهروندان شود.

نماینده عالی دولت در گیلان گفت: شهرداران و اعضای شورای شهرها باید با مدیران دستگاه های اجرایی استان نیز ارتباطی موثر داشته باشند و البته همکاری شایسته مدیران استان و شهرستان ها با شهرداران و شوراها هم الزامی است و نباید هیچ مانعی موجب اختلال در مدیریت امور شهری گردد که پذیرفتنی نیست.

وی بزرگترین سرمایه اجتماعی و فرهنگی رشت را مردمان این شهر خواند و بیان کرد: پیشینه غنی مردمان این دیار با فرهنگ و معنویت آنان درآمیخته‌ و امروز هم در بسیاری از مولفه ها شاهد ممتاز بودن آنان هستیم.

استاندار گیلان مشکلاتی همچون نامناسب بودن آسفالت معابر و خیابان ها، زباله، بافت‌های فرسوده و نیز آلودگی دو رودخانه‌ زرجوب و گوهررود را از بزرگترین مشکلات حوزه مدیریت شهری در رشت دانست و افزود: باید از همه ظرفیت های ملی و استانی در جهت حل مشکلات یاد شده بهره مند شد که در جهت تحقق این مهم پیگیری و ممارست برای رسیدن به نتیجه مطلوب نقش موثری دارد.

وی پروژه های نیمه تمام را یکی از دغدغه های به حق مردم خواند که مسئولان نیز بر اجرا و تکمیل آنها تاکید دارند و گفت: انتظار دارم بر اساس اولویت بندی نسبت به اتمام هریک از این پروژه ها تلاش شود.

استاندار گیلان با اشاره به تخصیص ارزش افزوده به شهرداری رشت، گفت: از سال گذشته تا پایان مهرماه سال جاری ۱۲۹ میلیارد تومان اعتبار نقدی به شهرداری رشت پرداخت شده که انتظار می‌رود در هزینه‌کرد آنها برای رفع مشکلات مردم اقدامات لازم صورت گیرد.

دکتر زارع به مشکل باشگاه های ورزشی به ویژه تیم های فوتبال اشاره کرد و با یادآوری پیگیری های خود از طریق مسئولان کشوری، خواستار توجه جدی تر بخش های غیر دولتی مسئول و نهادهای ذیربط و اتخاذ تصمیماتی اصولی برای رفع مشکلات و نگرانی هواداران شد.

نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر اینکه باید مطالبات و خواسته هایی که مردم از مسئولان دارند را شنید، خاطرنشان کرد: انتظار دارم شهرداری بعنوان یک نهاد عام عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در پیشبرد امور توسعه محور شهری پیگیر و پیشتاز باشد.

علی اوسط اکبری مقدم معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گیلان نیز در این دیدار با اشاره به پیگیری های نماینده عالی دولت در استان در خصوص پروژه تصفیه خانه فاضلاب رشت گفت: پیرو این مذاکرات طی روزهای گذشته بودجه ای برای اجرای پروژه تخصیص یافت که امیدواریم بخش های قابل توجهی از آن تکمیل شود.

وی به پروژه نیروگاه زباله سوز ۶۰۰ تنی رشت و طرح جامع تفضیلی شهر اشاره کرد و افزود: استانداری گیلان با تمام توان پیگیر تکمیل پروژه های نیمه تمام و ساماندهی پروژه های عمرانی‌ست.

سید محمد احمدی شهردار رشت نیز در این نشست به معضل ساخت و ساز در زمین های نسقی و ورود برخی افراد بی‌تجربه به ساخت و ساز در این حوزه اشاره کرد و گفت: عدم صدور پروانه برای واحدهای احداثی در زمین های نسقی به معنای مدیریت در این بخش نیست.

وی بر لزوم اجرای سیاستی مناسب برای رفع مشکل ساخت و ساز غیرمجاز در زمین های نسق تاکید کرد و افزود: نسق سازی بدون رعایت قوانین نظام مهندسی و نظارت شهرداری، می‌تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه شهرداری رشت تاکنون در ارائه خدمات به دستگاه های اجرایی و مردم از هیچ تلاشی دریغ نکرده، افزود: برای اجرای هرچه سریع‌تر پروژه های استانی که از اهمیت بالاتری برخوردارند، نیازمند همکاری دستگاه های اجرایی استان هستیم.

احمد رمضان‌پور رییس شورای اسلامی شهر رشت نیز موضوع ساخت و ساز در زمین های نسقی را به عنوان یکی از مشکلات جدی در رشت دانست و گفت: این موضوع امروز به چالشی مهم بدل شده از این‌رو خواستار ارائه راهکار قانونی جهت حل این معضل و قانونمند شدن پروسه ساخت و ساز در زمین های نسق و ایجاد نظارت از سوی شهرداری هستیم.

وی به پیگیری اجرای پروژه تراموای رشت در شورای عالی ترافیک کشور اشاره و اضافه کرد: این پروژه سالها مورد بحث و بررسی در شورای شهر قرار گرفت و به عنوان تنها شهر کشور از این ردیف بودجه برخوردار است و تقاضا داریم نسبت به اعطای مجوزهای لازم برای فراخوان تراموا اقدامات لازم در سطح ملی انجام شود.

همچنین در این نشست اسماعیل حاجی پور، بهراد زاکری، رضا رسولی، فاطمه شیرزاد، فرهام زاهد، حامد عبداللهی، محمدحسن علیپور، حجت جذب و محمدحسن عاقل منش در خصوص اراضی نسقی، تراموا، بازآفرینی شهری، پروژه پسماند، زباله سوز رشت، رصدخانه کوشیار گیلانی، موزه های تخصصی از جمله خانه موزه مشروطه، توجه بیشتر به رسیدگی مطالبات شهروندان، اصلاح در نقشه تفضیلی رشت ، تکمیل پروژه های نیمه تمام، نگرانی از ورود گردشگران به گیلان، پرداخت حقوق پرسنل شهرداری، اصلاح ساختار در پست های مدیریتی و تبدیل وضعیت نیروهای قراردادی باسابقه و همچنین مشکلات تیم های فوتبال سپیدرود و داماش مطالبی بیان کردند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار