معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل:

سالانه ۲۹ هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل تولید می شود

اردبیل (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: تولید متوسط سالانه گوشت قرمز در استان اردبیل بیش از ۲۹ هزار و ۱۶۰ تن است که در این زمینه فعالیت واحدهای دامداری مدرن و صنعتی بیش از پیش مدنظر می‌باشد.

کد مطلب: ۷۰۷۷۸۱
لینک کوتاه کپی شد

بهلول تکلوی در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: متوسط سالانه تولید گوشت قرمز در سطح استان اردبیل ۲۹ هزار و ۱۶۰ تن می‌باشد که در همین رابطه فعالیت واحدهای مدرن و صنعتی بیش از پیش قابل توجه بوده که در حال حاضر بیش از ۳ میلیون و ۹۳۹ هزار واحد دامی در این واحدها نگهداری و پرورش داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بخش اعظمی از رونق اقتصادی استان در حوزه دامداری رقم می‌خورد، افزود: استان اردبیل در مجموع دارای ۳ میلیون و ۹۳۹ هزار واحد دامی است که از این میزان ۱۹ هزار و ۳۳۱ راس گاو اصیل و ۱۲۹ هزار و ۲۷۰ راس گاو دورگه می‌باشد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: در بسیاری از واحدهای دامداری و پرورش گاو صنعتی و مدرن استان پرورش گاوهای بومی و اصلی مرسوم است که در این واحدها مجموعه ۱۷۵ هزار و ۹۸۵ راس گاو بومی و ۳۳ هزار و ۹۵۸ راس گاومیش و ۱ میلیون ۷۹۱ هزار و ۲۶۹ گوسفند پرورش داده می‌شود.

تکلوی با تاکید بر پتانسیل استان اردبیل در تولید گوشت قرمز گفت: استان اردبیل علاوه بر تولید نیاز گوشت قرمز استان تولیدات مازاد بر نیاز نیز دارد که در این زمینه تولیدات گوشتی استان به سایر استانها صادر می‌شود.

وی بیان کرد: سالانه ۲۹ هزار و ۱۶۰ تن گوشت قرمز و همچنین ۲۵۳ هزار و ۵۹۰ تن شیر خام در سطح استان اردبیل تولید می‌شود که سهم بیشتر این تولیدات سهم صادرات استان بوده که علاوه بر تامین نیاز داخل استان آورده اقتصادی نیز دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: با گسترش واحدهای صنعتی و مدرن دامداری در سطح استان اردبیل شاهد افزایش تولیدات، اشتغال و نیز صادرات محصولات تولیدی در سطح استان هستیم که این میزان زمینه اشتغال مناسبی را در منطقه فراهم آورده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار