فرماندار سردشت:
نهادینه و اجتماعی کردن مبارزه فرهنگی با موادمخدر کم هزینه و اثربخش است
فرماندار سردشت گفت: برخوردهای کلیشه ای و حتی جدی نهادهای نظامی و انتظامی به تنهایی جوابگوی مقابله با سوداگران مرگ نیست بلکه نهادینه و اجتماعی کردن مبارزه فرهنگی با موادمخدر در بین مردم، کم هزینه تر و اثر بخش تر است.
به گزارش خبرنگار پانا آذربایجان غربی، نژاد جهانی در نشست مشترک کمیته مقابله با عرضه موادمخدر استان های کردستان و آذربایجان غربی که به میزبانی سردشت برگزار شد، اظهار کرد: روزانه بر پیچیدگی های موادمخدرصنعتی و برخوردهای آن افزوده می شود که ناشی از ارزان شدن روز به روز و عرضه گسترده تر آن، زمانبر بودن شناسایی این نوع مواد در بدنه جامعه با وجود گذشت زمانی از شیوع آنها و غیره است.
فرماندار سردشت گفت: برخی از کشورهای استکباری جهان به صورت پنهانی به موادمخدر صنعتی به عنوان یک ابزار ترور و جنگ نرم با کشورمان روی آورده اند که این امر نیازمند هوشیاری و نگاه جامع شهروندان و خانواده ها به این موضوع خانمان سوز است.
وی بیان کرد: نگاه ما برای مقابله با عرضه مواد مخدر باید فراگیر بوده و نباید نگاه بین سازمانی، استانی و شهرستانی در بحث مبارزه با موادمخدر وجود داشته باشد بلکه برای اجرای پروژه ها مسائل استراتژیک و عملیاتی در نظر گرفته شود.
جهانی افزود: چنانچه ستاد مرکزی مبارزه با موادمخدر کشور می پذیرد که وجود موادمخدر صنعتی نه به خاطر انتخاب یک مردم، بلکه به علت ویژگی های جغرافیایی و توپوگرافی خاص منطقه ظرفیتی را برای قاچاقچیان فراهم ساخته است بایستی به همین میزان در تزریق منابع و امکانات جهت تقویت حوزه زیرساخت و ترویج بسترهای کارفرهنگی و اجتماعی گام بردارد.
وی با بیان اینکه در گذشته فضای جغرافیایی، توپوگرافی و شرایط مرزی بستر مناسبی را برای فعالیت قاچاقچیان موادمخدر در این شهرستان فراهم کرده بود، گفت: خوشبختانه با عزم جدی بدنه اجتماعی و در کنار مجموعه اداری، امنیتی و انتظامی دستاوردهای خوبی را شاهد هستیم که امیدوارم با فراگیر شدن و اجتماعی کردن آن در گسترش بعد فرهنگی مقابله با عرضه و مصرف مواد بیش از پیش موفق باشیم.
وی همچنین بیان کرد: امسال آموزش های عملیاتی در حوزه مقابله فرهنگی با موادمخدر به تمامی اقشار اجتماعی و مخاطبین خاص شهرستانی توسط سازمان های متولی و انجمن نشاط، ارائه شده است.
ماموستا سلام امینی امام جمعه سردشت با تبیین و تشریح آموزه های دینی در راستای مبارزه با موادمخدر وتاکید بر اجرای امر به معروف و نهی از منکر گفت: همه دستگاه ها در مبارزه و مقابله با موادمخدر دخیل هستند و همه باید دست به دست هم داده و با فرهنگ سازی و اجرای آموزه های دینی این همت را تعالی بخشند.
در ادامه هر یک از اعضای ستاد دو استان با ارایه گزارش و عملکرد، پیشنهادات و نظرات خود را در راستای مقابله با عرضه موادمخدر بیان کردند.
در پایان حکمی را که طی آن از طرف وزیر کشور فرماندار سردشت به عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر شهرستان سردشت منصوب شده بود به ایشان اهدا گردید و همچنین از بیانیه تشکل ها و نهادهای مردمی شهرستان سردشت با شعار "نه به موادمخدر با افزایش دانش، بینش و مهارت "رونمایی شد.
ارسال دیدگاه