کیا در گفت و گو با پانا:
دنبال جریان سازی در تولید کتاب استاندارد هستیم
معاون دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی سازمان پژوهش گفت: جشنواره کتاب رشد به دنبال تعیین الگو برای عرصه نشر است. در واقع این رویداد فرصت خوبی برای جریان سازی در زمینه تولید اثر استاندارد خواهد بود.
فریبا کیا در گفت و گو با پانا، درخصوص برگزاری پانزدهمین جشنواره کتابهای علمی، آموزشی و تربیتی رشد با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره، اظهار داشت: قصد داریم در فضایی که تولید منابع آموزشی در آن رو به افزایش است به گزینی را ترویج دهیم.
وی افزود: جشنواره کتاب رشد علاوه بر حمایت از تولید کنندگانی که هم راستا با آموزش و پرورش حرکت میکنند به دنبال تعیین الگو برای عرصه نشر است. درواقع این رویداد فرصت خوبی برای جریان سازی در زمینه تولید اثر استاندارد خواهد بود. ویژگی های کتاب مناسب، ضعف های نشر و نکاتی که پدیدآورندگان باید در تولید کتاب مناسب مدنظر داشته باشند در این جشنواره و از طریق رسانه ها مطرح می شود تا به تدریج بر الگوهای موجود تاثیرگذار باشد.
معاون دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی درباره گروههای شرکت کننده در این رویداد فرهنگی، گفت: آثار ارسالی به جشنواره در ۳۰ گروه داوری می شوند که شامل مقاطع کودک، پیش دبستانی، ابتدایی، متوسطه، استثنایی و فنی حرفهای خواهد بود. هر گروه یک عنوان برگزیده خواهد داشت که جایزه ۳ میلیون تومانی به آن تعلق می گیرد و تعدادی عنوان تقدیری با جایزه ۲ میلیون تومانی در گروه هایی خواهیم داشت که تعداد کتاب هایشان بالا است.
هرگروه تا ۴ نامزد معرفی می کند
وی ضمن پرداختن به جزئیات داوری در این دوره از جشنواره، گفت: برای اینکه از کتاب هایی که حائز بالاترین امتیازها بودند حمایت کرده باشیم هر گروه می تواند تا ۴ نامزد معرفی کند که جایزه ریالی به این نامزدها تعلق نمی گیرد اما در همه فرایندهای جشنواره اعم از داوری و نقد مطرح و معرفی می شوند.
کیا درخصوص داوران جشنواره امسال نیز بیان کرد: ۹۰ داور از اساتید و صاحب نظران مسئولیت داوری آثار ارسالی در ۳۰ گروه را برعهده دارند که همگی در گروه های آموزشی دفاتر تالیف کتابهای درسی با آموزش و پرورش همکاری دارند.
ارسال دیدگاه