۲۵هزار و ۹۲۰ تن گوجه فرنگی از مزارع کشاورزی نیشابور برداشت شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور در تشریح این خبر گفت: میزان عنوان شده از سطح ۷۲۰ هکتار از مزارع کشاورزی شهرستان صورت پذیرفته است.
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان رضوی، فرهمند راد اظهار داشت: متوسط برداشت گوجه فرنگی در هر هکتار ۳۵ تن است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی شهرستان برای مصرف به سایر شهرستان ها و استان ها صادر می شود.
به طور متوسط از قرار هر کیلوگرم چهار هزار ریال به فروش می رسد که در مجموع ۱۰۳ میلیون و ۶۸۰ هزارریال عاید گوجه کاران این شهرستان شده و اشتغال زایی هزار و ۴۴۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم را به دنبال دارد.
وی افزود: برداشت گوجه فرنگی از اواخر تیرماه سال جاری آغاز می شود و تا اوایل مهرماه ادامه دارد و اوج برداشت این محصول در نیمه اول شهریور ماه است.
بخشی از گوجه فرنگی تولید شده در این شهرستان به صورت تازه خوری مصرف می شود و مازاد محصول تولیدی برای فراوری و تبدیل به رب گوجه فرنگی به کارخانه انتقال داده می شود.
ارسال دیدگاه