۸۷ هزار ایرانی، تحت حمایت انجمن بیماران کلیوی هستند
رئیس امور استان های انجمن حمایت از بیماران کلیوی کشور گفت: ۸۷ هزار ایرانی، تحت حمایت ۱۵۷ شعبه و دفتر نمایندگی انجمن بیماران کلیوی هستند.
به گزارش پانا از گیلان،خلیل نکونام عصر یکشنبه در حاشیه عیادت از بیماران بخش دیالیز بیمارستان شهید بهشتی آستارا گفت: انجمن بیماران کلیوی در ایران از سال ۱۳۶۴ به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرده و در حال حاضر به عنوان بزرگترین انجمن خیریه در کشور فعالیت می کند.
وی با اشاره به اینکه این انجمن خدمات بهداشتی، درمانی و آموزشی را به بیماران تحت پوشش ارائه میدهد، افزود: تهیه و توزیع سبد کالا بین بیماران از دیگر اقدامات انجمن حمایت از بیماران کلیوی است و بیشتر این سبدها توسط خیران تامین میشود.
نکونام اظهارکرد: ۱۰ درمانگاه با نام شفا زیر نظر انجمن حمایت از بیماران کلیوی در اردبیل، ایلام، رشت، مشهد و شیراز فعال است و بیماران دیالیزی و پیوندی با ارائه کارت و یا دفترچه، از خدمات آنها بهره مند میشوند.
نکونام خاطرنشان کرد: در استان گیلان ۱۱ دفتر نمایندگی انجمن حمایت از بیماران کلیوی در بندر آستارا، تالش، رودبار، لاهیجان، لنگرود، آستانه اشرفیه دایر است.
وی با اشاره به اینکه استان گیلان بیش از ۲ هزار بیمار کلیوی دارد، افزود: گیلان جزو استان هایی است که آمار بیماران کلیوی آن بیشتر است.
۶۳ بیمار در آستارا ، تحت پوشش انجمن بیماران کلیوی این شهرستان هستند.
فرماندار بندر آستارا در بازدید از دفتری خبری صدا و سیمای مرکز گیلان در این شهرستان گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه در معرفی قابلیت های این شهرستان تلاش مضاعفی داشته باشند تا در مسیر توسعه گام های بلندی برداریم.
یونس رنجکش افزود: شهرستان مرزی بندر آستارا دارای موقعیتی استثنایی در ابعاد مختلف اقتصادی، تجاری، فرهنگی، سیاسی و امنیتی است و این ویژگی ها، می تواند بستر تولید گزارش ها و برنامه های خبری باشد.
وی اضافه کرد: پوشش رویدادها و تولید برنامه هایی در راستای تقویت همگرایی های قومی در شهرستان آستارا نباید مورد غفلت صدا و سیمای مرکز گیلان قرار گیرد.
رنجکش با اشاره به اینکه دفتر نمایندگی صدا وسیما در آستارا باید در مسیر ساخت برنامه های تولیدی فعال شود، اظهار کرد: به تازگی شاهد بهره برداری های نادرست برخی سودجویان در اطلاع رسانی از حوزه استحفاظی آستارا بودیم که این امر اهمیت صدا و سیمای مرکز گیلان در آستارا را به منظور پوشش و تولید اخبار و گزارش های متناسب با ظرفیت های این شهرستان دو چندان می کند.
رنجکش گفت: ارتقای دفتر خبری صدا و سیما، تجهیز امکانات و تعریف ماموریت های جدید برای آن در آستارا می تواند خلاء های موجود را جبران کند.
وی ادامه داد: با توجه به مرزی بودن آستارا حضور صدا و سیمای پرتحرک، نقش مهمی در فرهنگ سازی و انتقال پیام ها برای تقویت گفتگوهای اجتماعی خواهد داشت.
ارسال دیدگاه