نان سفید سلامت فرزندان را به خطر میاندازد
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ گفت: نانی که سبوس گندم آن گرفته شده بزرگترین آسیب را به سلامتی جامعه و به خصوص فرزندان میزند.
به گزارش خبرنگار پانا-مازندران، سیدمحمد جعفری گفت: «در جریان سبوسگیری مقادیر فراوانی از املاح معدنی همچون آهن، کلسیم، فسفر، روی و منیزیم دور ریخته میشود که به سفیدی بیشتر نان میانجامد.»
وی افزود: «استفاده از نان های سفید بیماریهای مختلفی از جمله قلبی و عروقی، یبوست، ابتلا به کم خونی، چاقی کاذب، کلسترول و قند خون بالا را بوجود می آورد.»
جعفری در خصوص مضرات استفاده از نان سفید عنوان کرد: «در نان بدون سبوس فسفر، میزیم، سلیس و ویتامین E موجود نمیباشد.»
جعفری تصریح کرد: «متاسفانه با وجود ضررهایی که نان سفید دارد اما بخاطر ظاهرش مورد پسند و مقبولیت مصرفکننده قرار میگیرد.»
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ با اشاره به نقش کلیدی رسانه ملی در فرهنگ سازی برای سلامت جسمی و روحی جامعه اظهار داشت: صدا و سیما یک رسالت سنگین و مهمی جهت اطلاع بخشی مضرات مصرف نان سفید به مردم دارد چرا که یک مصرفکننده یا به مضرات نان سفید برای بدن بیتوجه است و یا از آسیبهایی که به زودی به سراغ بدنشان خواهد آمد بیخبرند.»
ارسال دیدگاه