گوشت های مراکز معتبر گیلان آلوده نیستند
مدیرکل دامپزشکی گیلان گفت:گوشتهای توزیع شده در مراکز عرضه معتبر استان به هیچ وجه آلوده نیستند.
به گزارش پانا از گیلان، دکترسهراب عاقبتی گفت:با فرارسیدن فصل گرما و آغاز فعالیت رشد و تکثیر کنه های دامی در مراتع، احتمال انتقال ویروس بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از طریق کنه ها و تماس با خون و ترشحات لاشه دامها وجود دارد.
وی افزود:از آنجائیکه این بیماری خطرناک،مشترک بین انسان و دام است از درجه اهمیت بالایی برخوردار است،لازم است شهروندان نکات بهداشتی و پیشگیری از بیماری را رعایت نموده و توصیه های ارائه شده توسط دامپزشکی را جدی بگیرند.
مدیرکل دامپزشکی گیلان با اطمینان خاطر به شهروندان اعلام کرد گوشتهای توزیع شده در مراکز عرضه معتبر استان به هیچ وجه آلوده نیستند و مصرف کنندگان بدون نگرانی گوشت قرمز مصرف کنند چرا که کلیه کشتارگاههای صنعتی استان مجهز به سیستم پیش سرد کن هستند و گوشت استحصالی پس از طی زمان ۲۴ ساعت در سردخانه سپس به بازار عرضه می شود.
وی تاکید کرد:تهیه و استفاده گوشت از مراکز غیر معتبر که به شکل غیرمجاز و در خارج از کشتارگاه ذبح و استحصال می شوند مشکوک به بیماری بوده و خطر انتقال بیماری به افراد وجود دارد.
وی همچنین به همشهریان توصیه کرد در هنگام قطعه قطعه کردن گوشت در منازل از دستکش استفاده کنند.
ارسال دیدگاه