خشونت،گرایش به دخانیات واختلافات خانوادگی عوامل مهم افت تحصیلی است

مهدی حاجتی در ششمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم گفت: اگر آسیبهای اجتماعی درست شناخته نشوند و مربیان و مشاوران با این ناهنجاریها منطقی برخورد نکنند، فرد، خانواده و جامعه دچار آسیبهای جبران ناپذیری خواهد شد.

کد مطلب: ۶۲۳۲۵۳
لینک کوتاه کپی شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان در حاشیه ششمین جشنواره دانش آموزی نوجوان سالم در گفت و گو با خبرنگار پانا گفت: اولین قدم برای مقابله با آسیب های اجتماعی این است که مربیان مدرسه و خانواده ها نسبت به آسیب های اجتماعی شناخت پیدا کنند.
مهدی حاجتی با اشاره به آسیبهایی که نوجوانان و جوانان راتهدید می کند، خاطرنشان کرد: اعتیاد و استفاده نابجا از شبکه های اجتماعی از جمله مواردی است که باید با کار فرهنگی پیگیر نگرش جوانان را هدایت کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: مربیان و مشاوران باید در مراقبت از دانش آموزان حساس باشند و آنها را در مقابل آسیب های اجتماعی واکسینه کنند.

حاجتی، خشونت، گرایش به دخانیات و اختلافات خانوادگی را از عوامل افت تحصیلی دانش آموزان ذکر کرد وافزود که بایدبا برنامه ریزی و همراهی سازمانهای حمایتی مانند بهزیستی این معضلات را ریشه کن کنیم.
وی با اشاره به همکاری خانه و مدرسه و نقش آن در کاهش آسیبهای اجتماعی خاطرنشان کرد: آموزش خانواده ها و دانش آموزان و همراهی آنان در فرآیند مدیریت مدرسه باید اصل قرار گیرد تا بتوانیم با استفاده از ظرفیت خانواده ها در جهت کاهش معضلات اجتماعی گام برداریم.
لازم به ذکر است که در این دوره ۶ هزار و ۸۴۷ نفر از فرهنگیان، دانش آموزان و اولیا در بخش های : مقاله، ایده پردازی، نرم افزار، فیلم، عکس، روزنامه دیواری و نقاشی شرکت کردند که در نهایت ۱۳۵ اثر برتر در این جشنواره برگزیده شدند.

بر اساس تفاهمنامه مشترک بین آموزش و پرورش و بهزیستی استان طرح مشارکت اجتماعی برای اولین بار با هدف مشارکت خانواده ها و دانش آموزان در مبارزه با معضلات اجتماعی در ۱۰ مدرسه متوسطه اول رشت اجرا شده است

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار