در آموزش و پرورش ناحیه ۲ اتفاق افتاد :

جشنواره غذاهای سالم

برگزاری جشنواره غذاهای سالم بومی، با محوریت "كاهش مصرف قند، نمك و چربی و افزایش مصرف شیر، میوه و سبزی

کد مطلب: ۵۹۱۳۷۵
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا اصفهان به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش ناحیه 2 شهر اصفهان ، در راستای اجرای برنامه ششمین بسیج ملی آموزش تغذیه صحیح در سطح مدارس 3 دوره تحصیلی ناحیه، با شعار 1، 2، 3، غذای سالم، مراسم نمادین جشنواره غذاهای سالم بومی، با محوریت "كاهش مصرف قند، نمك و چربی و افزایش مصرف شیر، میوه و سبزی"، با همكاری واحد بهبود تغذیه مركز بهداشت شماره 1 اصفهان، با حضور معاون سلامت و تربیت بدنی اداره كل آقای رئیسی ،ریاست ناحیه2 آقای ناظم زاده ، رئیس اداره سلامت و تندرستی استان، معاونان پرورشی وتربیت بدنی و آموزش ابتدایی ناحیه، كارشناسان اداره سلامت استان، ناحیه و مركز بهداشت شماره 1، در دبستان ملك 2، با همیاری مجدانه مدیریت و مراقب سلامت آموزشگاه و شركت 40 نفر از والدین وكلیه دانش آموزان برگزار گردید.
در این مراسم پس از دكلمه بسیار زیبای یكی از دانش آموزان و خیر مقدم خانم فاضل مدیر آموزشگاه،آقای ناظم زاده از برنامه ریزی ها و تلاش های كارشناسی سلامت، كادر اداری و آموزشی مدرسه و حضور بیش از 200 نفر از والدین در تهیه و طبخ انواع غذاهای سالم بومی و محلی با هدف نهادینه شدن تغذیه صحیح در سبد غذایی خانوادها و كاهش شیوع اختلالات تغذیه ای و بیماری های متابولیك تقدیر نمودند.
پس از بازدید مدعوین از جشنواره غذاهای سالم والدین و اولیا و مربیان، و انجام داوری توسط كارشناسان تغذیه مركز بهداشت شماره 1، نفرات برتر با اهدا جوایزی از طرف آموزشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار