مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان :
تولید كنگر در آبدانان ۴۰ درصد افزایش می یابد
خبرگزاری پانا : مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان از افزایش ۴۰ درصدی تولید كنگر در این شهرستان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پانا به نقل از روابط عمومی اداره منابع طبیعی شهرستان آبدانان ، یعقوب عزیزی بیان كرد: همه ساله در نیمه دوم بهمن كار برداشت محصول طبیعی 'كنگر' از عرصه های طبیعی و مزارع شهرستان آبدانان آغاز و تا پایان فروردین سال بعد ادامه دارد.
وی افزود: بیش از ۱۵۰ نفر از كارگران فصلی همه روزه با عزیمت به مناطق و تپه های اطراف شهر روزانه بیش از دو تن كنگر مرغوب را تهیه و به بازار مصرف شهر آبدانان عرضه می كنند.
مسوول منابع طبیعی آبدانان تاكید كرد: این محصول طبیعی اكنون با قیمت هر كیلوگرم ۲۵ هزار ریال به فروش می رسد.
عزیزی ادامه داد: با توجه به بارش مناسب و با پراكنش مطلوب نزولات آسمانی پیش بینی می شود ،كه برداشت كنگر امسال در شهرستان آبدانان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از ۴۰ درصد افزایش یابد.
وی گفت:علاوه بر كارگران فصلی كه از این طریق امرار معاش می كنند، همه روزه تعداد زیادی از خانوارهای شهرستان آبدانان به عنوان تفرج و سرگرمی با عزیمت به اطراف شهر و مناطق مستعد به جمع آوری كنگر اقدام می كنند.
مسوول اداره منابع طبیعی آبدانان اضافه كرد: با توجه به استعداد مناطق و عرصه های طبیعی این شهرستان علاوه بر تامین نیازهای مردم منطقه، هر سال صدها تن كنگر توسط كارگران فصلی از این شهرستان به مناطق و استان های دیگر كشور صادر می شود.
كنگر، یكی از محصولات طبیعی و خودروی بهاری است ،كه به شدت مورد علاقه و مصرف عامه مردم استان ایلام و بخصوص شهرستان آبدانان است، و علاوه بر خام خواری، همراه با روغن و پیاز و برنج و شیر و آب پز نیز مورد مصرف مردم قرار می گیرد.
ارسال دیدگاه