از سوی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش قم

برنامه های اوقات فراغت دانش آموزان قم در تابستان ۹۵ اعلام شد

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قم با اعلام برنامه های اوقات فراغت تابستان ۹۵، از ثبت‌نام ۵۰۰ دانش‌آموز برای شرکت در فعالیت‌های عمرانی و سازندگی در روستاهای محروم خبر داد.

کد مطلب: ۵۱۷۵۲۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش پانا از قم، ناصر حمزه‌ای با اشاره به برنامه‌های اوقات فراغت تابستان و اینکه چهار پژوهش سرا و یک خانه علوم فنون در بخش پژوهشی فعال است، گفت: هر روز بیش از ۳۰۰ تا ۴۰۰ نفر دانش‌آموز آموزش‌های لازم را در زمینه مقاله‌نویسی، روزنامه‌نگاری، ربوکاپ، نجوم و ستاره‌شناسی فرامی‌گیرند، ضمن آنکه ۷۰ سالن ورزشی، دو استخر و چهار زمین چمن مدرسه فوتبال در بخش ورزشی وجود دارد که فعالیت‌هایی مانند فوتبال، والیبال، بسکتبال، هندبال، تنیس روی میز، شنا، دو و میدانی، کوهنوردی و بازی‌های محلی و ورزش همگانی در آنها ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه‌های قرآن و عترت در زمینه‌های روخوانی، روانخوانی، تجوید، تفسیر و مفاهیم، آشنایی با سیره اهل بیت(ع) و تاریخ اسلام در هشت دارالقرآن در دو نوبت صبح و بعد از ظهر برگزار می‌شود.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قم خاطرنشان کرد: نمایشنامه‌نویسی، شعر، داستان‌نویسی، خوشنویسی، طراحی،‌ نقاشی، گرافیک،‌ تئاتر، سرود، عروسک‌سازی و امداد و نجات از جمله برنامه‌های بخش فرهنگی و هنری است که در ۱۰ کانون فرهنگی تربیتی برگزار می‌شود.

حمزه‌ای با اشاره به فعالیت‌های ارائه شده در بخش اردوها و گردشگری، گفت: نزدیک به ۸۰۰ نفر از دانش‌آموزان به اردوی بنیاد علوی اعزام می‌شوند و به مدت یک هفته از دوره آموزشی، تربیتی و تفریحی بهره‌مند می‌شوند. همچنین ۱۲۰ نفر از دانش‌آموزان قمی که به مشهد مقدس مشرف نشده‌اند در اردوی زائر اولی‌ها شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه ۵۰ هنرستان در استان در زمینه مهارت‌آموزی و کارورزی فعالیت دارند، گفت: فعالیت‌های ارائه شده در این بخش شامل عکاسی، فیلمبرداری، خیاطی، بافندگی،‌ گلدوزی، آشپزی، صنایع دستی، قالیبافی، آشنایی با کامپیوتر، طراحی وبلاگ و سایت، آزمایشگاه فیزیک و شناسایی گیاهان دارویی است.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به فعالیت‌های بخش عمرانی و سازندگی گفت: این بخش با همکاری بسیج دانش‌آموزی در حال انجام است، که نزدیک به ۵۰۰ نفر دانش‌آموز مقطع متوسطه در این بخش ثبت‌نام کردند و به روستاهای اطراف برای فعالیت‌های کشاورزی و عمرانی اعزام می‌شوند.

وی عنوان کرد:‌ در پایگاه‌های تابستانی و کانون‌های فرهنگی برنامه بهره‌مندی از فضای مجازی، استفاده از فرصت‌های پیش روی شبکه‌های اجتماعی و آشنایی دانش‌آموزان با تهدیدات فضای مجازی آموزش داده می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار