تغییر الگوی فقر حركتی، مهمترین راهکار است
معاون تربیت بدنی وسلامت وزارت آموزش و پرورش گفت:۵۶ درصد مرگ و میر کلان کشور به دلیل سکته قلبی و مغزی است و ۱۰ درصد جامعه دچار دیابت هستند. برای مقابله با این مشکلات، اجرای برنامه های حرکتی، مدرسه محوری، ورزش همگانی، مشاوره علمی و تخصصی در زمینه فعالیت ها و اخلاق محوری به عنوان سیاست در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش پانا شهر تهران ، مهرزاد حمیدی در گردهمایی دبیران وآموزگاران تربیت بدنی ومراقبان سلامت آموزش وپرورش استان در شهرکرد گفت: برگزاری المپیادهای ورزشی درون مدرسه، حیاط پویا و ورزش صبحگاهی با رویکرد توسعه ورزش همگانی از برنامه های جدیدی است که در حوزه سلامت در مدارس اجرا می شود.
وی با تاکید بر اجرای طرح ارزشیابی درس تربیت بدنی در مدارس گفت: با اجرای دقیق این طرح می توان در زمینه رفع بی تحرکی دانش آموزان گام های موثری برداشت.
حمیدی از ضعف برخی مدارس در برگزاری مسابقات ورزشی انتقاد کرد وافزود: ستون فقرات مسابقات دانش آموزی کشور در حوزه پرورش استعدادهای ورزشی در رده قهرمانی شکسته شده و ورزش مدارس به جایگاه مقدمه بودن برای شکل گیری ورزش قهرمانی نرسیده است.
وی بر تامین و آماده سازی تجهیز و امکانات ورزشی در مدارس برای رشته های مختلف ورزشی در تمامی مقاطع تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به تکنولوژی های جدید و تغییر الگوی زندگی خانواده ها، فقر حرکتی یکی از مهمترین مشکلات نسل جدید است و ترویج فعالیت های بدنی و ورزشی در مدارس برای تغییر این الگوی زندگی، مهمترین راهکار است.
معاون تربیت بدنی وسلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: وضعیت سواد حرکتی در بین گروه های مختلف سنی در کشور روندی کاهشی دارد و در آینده علاوه بر سونامی پوکی استخوان، دیابت و بیماری قلبی و عروقی، سونامی بیسوادی حرکتی بیشترین تهدید را برای افراد جامعه دارد .
حمیدی با اشاره به این که ۵۶ درصد مرگ و میر کلان شهرهای کشور به دلیل سکته قلبی و مغزی است و ۱۰ درصد جامعه دچار دیابت ، تصریح کرد: برای مقابله با این مشکلات، اجرای برنامه های حرکتی، مدرسه محوری، ورزش همگانی، مشاوره علمی و تخصصی در زمینه فعالیت ها و اخلاق محوری به عنوان سیاست های آموزشی در دستور کار قرار گرفته است.
ارسال دیدگاه