گزارش پانا از جلسه شورای شهر تهران-۱

بلاتکلیفی ستون های بزگراه نواب/نبود پارکینگ عامل قمه کشی در منطقه۱۷

نائب رییس شورای شهر تهران خواستار تعیین تکلیف ستون هایی که سالیان سال است در حاشیه بزرگراه نواب جا خوش کرده اند شد.

کد مطلب: ۴۶۴۶۵۸
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرنگار اجتماعی پانا، پورعباسی در دویست و سی و نهمین جلسه علنی شورای شهر تهران با اشاره به اینکه برخی از خانه های فرسوده منطقه لکه ای است و در پهنه بندی های فعلی مصوب بافت فرسوده قرار نگرفته است، گفت: این لکه ها باید در زمره بافت فرسوده مصوب قرار گیرد تا از تخفیفات صدور پروانه برخوردار شود.

به گفته پورعباسی، منطقه ۱۷ بافت ریزدانه و متراکمی دارد که مملو از کوچه های آشتی کنان است که در صورت بروز بحران امکان امدادرسانی به آنها وجود ندارد.

وی در خصوص کمبود پارکینگ در منطقه ۱۷ خاطرنشان کرد: برای یافتن فضای پارک مشکلات جدی وجود دارد و بعضا کار به قمه کشی و درگیری می رسد.

پورعباسی بلاتکلیفی پروژه خط آهن را از مشکلات دیگر منطقه ۱۷ برشمرد که از ۱۰ سال پیش تاکنون وجود دارد و در این رابطه گفت: دو خط آهن تهران - اهواز و تهران - تبریز منطقه را دوپاره کرده و اراضی آزادسازی شده در محدوده خط آهن تهران تبریز نیز بلاتکلیف مانده است. اگرچه خط زیرزمینی طرحی و ساخته شده اما هنوز بهره برداری نشده است. ضمن اینکه پیشنهاد می شود ایستگاه راه آهن تهران - تبریز نیز به خارج شهر منتقل شود.

وی تاکید کرد: اراضی آزاد شده اطراف خط آهن نیز رها شده و هنوز طرحی برای بهره برداری از آن اجرایی نشده است. در حالی که می توان از این فضاها به عنوان سرانه های خدماتی مورد نیاز منطقه به ویژه زمین ورزشی و فضای سبز بهره مند شد.

دبیر دبیران شورایاری منطقه ۱۷ در ادامه افزود: با وجود افتتاح خط ۳ مترو، سرفاصله قطارها ۲۰ دقیقه است و این موضوع موجب شده مترو در منطقه ۱۷ کارایی لازم را نداشته باشد و با وضعیت فعلی ممکن است شهروندان از این وسیله حمل و نقل عمومی پاک و ارزان رویگردان شوند.

پورعباسی خواستار پیگیری برای راه اندازی کلانتری ویژه در منطقه ۱۷ و نیز پیش بینی کانکس پلیس در برخی محلات شد و در ادامه ضمن حمایت از کلیات طرح راه اندازی خانه های بهاران، گفت: در عین حال باید موضوع با ظرافت بیشتری دنبال شود.

در ادامه این جلسه مرتضی طلایی ،رییس ستاد هماهنگی شورایاری ها خواستار تعیین تکلیف ستون هایی که سالیان سال است در حاشیه بزرگراه نواب جا خوش کرده اند شد و گفت: شرایط فعلی زیبنده اولین پروژه نوسازی بافت فرسوده در تهرا نیست.

او در جمع بندی گزارش شورایاری منطقه ۱۷، با تاکید بر اینکه در زمینه رفع معضلات بافت فرسوده در مناطق جنوبی نیازمند بازنگری طرح تفصیلی هستیم، پیشنهاد داد: در سال آینده درصدی از درآمد حاصل عوارض صدور پروانه به نوسازی بافت های فرسوده تعلق گیرد تا فاصله شمال و جنوب شهر بیش از پیش کاهش یابد.

وی با اشاره به وجود تعدادی حمام قدیمی در منطقه ۱۷، گفت: با وجود اینکه منطقه مشکل تامین منابع مالی دارد، اما این حمام ها بهترین فرصت است که به سرانه های مورد نیاز خدماتی یا ورزشی برای بهره مندی مردم تبدیل شود و باید به این موضوع اهتمام شود.

طلایی همچنین خواستار جمع آوری کارگاه محور خط ۳ مترو تا قبل از سال جدید شد و گفت: از معاونت خدمات شهری می خواهم با توجه به اینکه اجرای این پروژه با کمترین هزینه امکان پذیر است، این موضوع را در دستور کار قرار دهد چراکه می تواند در ایجاد فضای مناسب شهری در منطقه ۱۷ تاثیرگذار باشد.

نایب رییس شورای شهر تهران مطالباتی هم از سایر دستگاه ها مطرح کرد که به بهبود وضعیت منطقه ۱۷ کمک می کند و مانع تردد غیرضروری به خلرج از منطقه می شود.

وی اظهار کرد: در این منطقه چهارهزار خانواده شهید سکونت دارند که برای انجام امور اداری باید به مناطق دیگر بروند. از همین رو از بنیاد شهید درخواست می کنم یک دفتر نمایندگی در منطقه ۱۷ ایجاد کند.

وی از کمیته امداد هم که در مناطق جنوبی خدمات زیادی ارائه می کند درخواست کرد شعبی در منطقه ۱۷ دایر کند و تاکید کرد: بعد از ایجاد سرانه های خدماتی که اهمیت زیادی دارند موضوع پیش بینی شعب نهادهای مختلف اهمیت زیادی در رفع مشکلات مردم دارد.

طلایی همچنین از شرکت برق خواست با توجه به اینکه در منطقه ۱۷ برخی معابر از روشنایی لازم برخوردار نیستند، تامین روشنایی را در دستور کار خود قرار دهد.

وی یادآور شد: برخی از معابر محلات منطقه ۱۷ پتانسیل بسیار خوبی برای تبدیل به پیاده راه دارند که بلورفروشی و خیابان جلیلی از این نمونه هستند و شهرداری منطقه می تواند طرح هایی در این راستا پیاده کند.

طلایی با اشاره به اهمیت حوزه امنیت در مناطق جنوبی، تصریح کرد: یکی از مشکلات کنونی منطقه ۱۷ حوزه امنیت است. از آنجا که نیروی انتظامی مجوز ایجاد پلیس افتخاری را از ستاد کل اخذ کرده است، مدیریت شهری آمادگی دارد با همکاری شهروندان در مناطقی که نیاز به تامین امنیت دارد در این مسیر گام بردارد. برای این منظور در بودجه سال در بودجه امسال ۳ میلیارد تومان پیش بینی شد تا مدیریت شهری با پیش بینی کانکس به این موضوع کمک کند و با استفاده از نیروهای داوطلب مردمی که پلیس به آنها آموزش می دهد، ضریب امنیت مناطق ارتقا یابد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار