ثبت ۵۲۲ مورد غرق شدگی در ۱۰۱ روز گذشته

تهران (پانا) - رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ثبت غرق شدگی ۵۲۲ نفر در ۳۱ استان کشور در ۱۰۱ روز گذشته در سامانه ثبت حوادث مرکز هدایت و عملیات بحران، EOC به دلیل شنا در مناطق ممنوعه و ناآشنایی کافی به فنون شنا در محیط آبی کشور، گفت: از این تعداد ۱۷۵ نفر پس از نجات از غرق شدگی از سوی اورژانس پیش بیمارستانی تحت مداوای اولیه قرار گرفتند که از این مجموع ۱۴۷ مصدوم جهت ادامه روند درمان به مراکز درمانی انتقال و ۲۸ نفر در محل حادثه درمان شدند.

کد مطلب: ۹۲۵۲۹۱
لینک کوتاه کپی شد
ثبت ۵۲۲ مورد غرق شدگی در ۱۰۱ روز گذشته

به گزارش روابط عمومی اورژانس، پیرحسین کولیوند با بیان اینکه در این مدت ۳۴۷ نفر بر اثر غرق شدگی جان خود را از دست داده‌اند، اظهار کرد: در ۱۰۱ روز گذشته ۴۲۶ نفر مرد معادل ۸۲ درصد از کل غریق‌ها را به خود اختصاص داده‌اند و خانم‌ها با ۱۸ درصد در رتبه دوم قرار دارند و در این مدت، ۸۵ درصد از فوتی های ناشی از غرق شدگی (۲۹۴ نفر) مرد و ۵۳ نفر خانم هستند.

وی با اشاره به اینکه ۱۵ درصد از افراد در حین کمک رسانی به افراد غرق شده جان خود را از دست داده‌اند، گفت: در ۱۰۱ روز گذشته و براساس آمار ثبت شده در سامانه مرکز هدایت و عملیات بحران ۱۵ درصد از فوتی‌های ناشی از غرق شدگی (۵۲ نفر) در حین کمک به افراد غرق شده در محیط‌های آبی، جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته کولیوند، ۲۳ درصد از افراد غرق شده در گروه سنی کمتر از ۱۰ سال قرار دارند و در ۱۰۱ روز گذشته و از مجموع ۴۳۲ مصدوم و فوتی حوادث ناشی از غرق شدگی ۲۱ درصد مربوط به میانگین سنی ۱۱ تا ۲۱ سال، ۲۱ درصد مربوط به گروه سنی ۲۱ تا ۳۰ سال، ۱۶ درصد مربوط به ۴ تا ۱۰ سال، ۱۶ درصد مربوط به ۳۱ تا ۴۰ سال ، ۷ درصد مربوط به کودکان زیر ۳ سال، ۸ درصد مربوط به گروه سنی ۴۱ تا ۵۰ سال، ۶ درصد مربوط به گروه سنی ۶۱ سال و بیشتر و ۵ درصد مربوط به ۵۱ تا ۶۰ سال است.

وی افزود: همچنین در این مدت کوچکترین فرد غرق شده پسربچه ۶ ماهه در تازه کند استان اردبیل بود که پس از انتقال به بیمارستان و درمان ترخیص شد. مسن‌ترین فرد غرق شده نیز خانم ۸۴ ساله در ارومیه استان آذربایجان غربی بود که در محل حادثه فوت کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به غرق شدن ۲۱۱ نفر در رودخانه‌ها، گفت: طی ۱۰۱ روز گذشته و از مجموع ۵۲۲ غریق از نظر تفکیک مکانی ۲۱۱ نفر معادل ۴۰ درصد از کل غریق‌ها در رودخانه‌ها، ۱۷ درصد در دریا، ۱۴ درصد در سایر محیط‌های آبی شامل حوض، جوی، آب انبار ، ۱۲ درصد در دریاچه پشت سد، ۸ درصد در استخر کشاورزی، ۶ درصد در کانال آب و ۳ درصد در استخر شنا دچار غرق شدگی شده‌اند.

وی، استان‌های مازندران، سیستان و بلوچستان و تهران در صدر بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی بیان کرد و گفت: در ۱۰۱ روز گذشته بیشترین غرق شدگی به ترتیب در استان‌های مازندران با ۷۲ نفر، سیستان و بلوچستان با ۳۹ نفر و تهران با ۳۷ نفر است که بیشترین فوتی نیز به ترتیب به استان‌های مازندران با ۳۱ نفر، گیلان با ۲۳ نفر و سیستان و بلوچستان با ۲۲ نفر اختصاص دارد.

به گفته کولیوند، همچنین در ۱۰۱ روز گذشته بیشترین حوادث ناشی از غرق شدگی به ترتیب در روزهای ۱۳ اردیبهشت با ۲۷ مورد، ۷ تیر با ۲۳ مورد و روز ۲۴ خرداد با ۲۰ مورد به وقوع پیوسته است و در این مدت بیشترین فوتی ناشی از غرق شدگی به ترتیب در روزهای ۱۳ اردیبهشت با ۱۵ مورد، ۱۴ خرداد و ۷ تیر با ۱۲ مورد و ۲۴ خرداد و ۶ تیر با ۱۰ مورد بوده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار