محسن هاشمی: سال ۹۸ سالی پرچالش از نظر بودجه برای مدیریت شهری است

تهران (پانا) - رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به آغاز بررسی بودجه ۹۸ شهرداری در شورا گفت سال آینده، سالی پرچالش از نظر بودجه برای مدیریت شهری است که انقباض در منابع بدلیل رکود و انبساط در مصارف ب‌دلیل تورم، مهمترین محور این چالشهاست.

کد مطلب: ۸۹۸۲۶۱
لینک کوتاه کپی شد
محسن هاشمی: سال 98 سالی پرچالش از نظر بودجه برای مدیریت شهری است

محسن هاشمی در جریان برگزاری یکصدو بیست و هفتمین جلسه شورا گفت: از امروز رسیدگی به لایحه بودجه در صحن علنی شورا آغاز می‌شود و امیدواریم تا پیش از پایان سال این لایحه پس از تصویب در شورا به تایید نهایی مراجع قانونی برسد.

وی راهکار مقابله با این چالش را کاهش هزینه‌های غیرضروری و اولویت‌بندی مصارف و پروژه‌های شهری دانست و گفت: امیدوارم بتوانیم به کمک اعضای شورای اسلامی شهر تهران، بودجه‌ای منعطف، واقع‌بینانه و فراتر از روزمرگی و تامین هزینه‌های جاری اداره شهر را مصوب کنیم.

هاشمی افزود: در این حوزه از شهروندان نیز تقاضا داریم با مشارکت در مدیریت شهری، به کارآمدی بیشتر اداره شهر یاری رسانند، ارائه انتقادات و پیشنهادات و نظرات کارشناسی به کمک اصحاب رسانه در فرایند تصویب لایحه بودجه و نظارت برحسن اجرا در زمان عملکرد و ارسال بازخورد به اعضای شورا می‌تواند نقش موثری در بهبود اداره شهر ایفا کند.

وی اضافه کرد: ما همه به عنوان یک شهروند باید در تامین هزینه‌های اداره شهر از طریق عوارض، درآمدهای پایدار و جبران هزینه خدمات ارائه شده نقش خود را ایفا کنیم تا مدیریت شهری نیازمند روش‌های پر هزینه تامین مالی، مانند شهر فروشی یا استقراض بانکی نباشد.

رئیس شورای شهر تهران با بیان اینکه از مدیران شهرداری نیز انتظار داریم با درک وضع دشوار زندگی شهروندان و فضای جامعه، از هرگونه هزینه‌های غیرضروری پرهیز کنند، گفت: در این اوضاع محافظه‌کاری و روزمرگی که به رکود در فعالیت‌های زیربنایی و توسعه شهر می‌انجامد یکی از آفات عملکرد مدیریت شهری می‌تواند باشد که وظیفه شورا در مقام تصویب بودجه و شهرداری در حوزه اجرا این است که با تحمل چالش‌ها و مشکلات، مانع تعطیلی پروژه‌های توسعه شهر از طریق اولویت‌بندی پروژه‌ها و جلوگیری از بلعیده شدن سهم فعالیت‌های سرمایه‌گذاری و عمرانی از سوی هزینه‌های جاری در بودجه شوند.

وی خطاب به اصحاب رسانه خواستار نقد سازنده و ارائه کمک‌های فکری و کارشناسی از سوی این بخش از جامعه شد تا در این شرایط از آفات متدوال در فرایند بودجه‌ریزی مانند منطقه‌گرایی یا سهم‌خواهی بخشی جلوگیری کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار