رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا خبر داد
افزایش جریمه پارک غیرمجاز در محل توقف معلولان
تهران (پانا) - رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا از اختصاص کد ویژه جریمه برای خودروهایی که در محل پارک خودرو معلولان توقف یا پارک میکنند خبر داد و گفت میزان جریمه پارک غیرمجاز در محل توقف معلولان افزایش یافته است.
به گزارش پایگاه خبری پلیس راهور، سرهنگ احمد کرمیاسد با اشاره به اینکه کدهای جریمه مختلفی برای توقفهای ساکن پیشبینی شده است، افزود: هماکنون بیشترین رقم جریمه در این بخش متعلق به جریمه مطلقا ممنوع است که در کلانشهرها برای آن ۴۰۰ هزار ریال، شهرهای کوچک ۳۰۰ هزار ریال و معابر روستایی ۱۰۰ هزار ریال جریمه پیشبینی شده است که هدف کلی جلوگیری کاهش ظرفیت معابر با توقف وسایل نقلیه بهصورت غیرمجاز بوده است.
وی افزود: در این بین شرایط خاص معلولان و جانبازان برای دریافت خدمات مختلف با توجه به شرایط جسمی این عزیزان، پلیس را بر آن داشت تا با هماهنگی به عمل آمده نسبت به تخصیص کد تخلف ویژه برای آنها اقدام کند.
رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا گفت: بدین ترتیب با دستور رئیس پلیس راهور ناجا جلسهای با حضور نمایندگان مربوطه از بخشهای مختلف برگزار و مقرر شد نسبت به بازنگری تابلوهای ویژه توقف معلولان در معابر کشور اقدام و ضمن نیازسنجی برای نصب تابلوهای جدید نسبت به اصلاح علایم افقی و عمودی و خطکشی ویژه برای این محلها بهطوری که تمامی کاربران قادر به شناسایی آنها باشند اقدام شود.
وی با بیان اینکه پیش از این جریمه توقف در محل پارکینگ معلولان معادل توقف ممنوع ۲۰۰ هزار ریال بود، گفت: با اجرای طرح جدید کد جریمه ۲۱۷۴ برای این تخلف در نظر گرفته شده است که معادل ریالی جریمه آن همانند توقف مطلقا ممنوع یعنی در کلانشهرها ۴۰۰ هزار ریال، شهرهای کوچک ۳۰۰ و معابر روستایی ۱۰۰ هزار ریال است.
رئیس مرکز اجرائیات پلیس راهور ناجا افزود: در عین حال کد مذکور ضمن قرارگیری در سامانه اجرائیات پلیس راهور ناجا به تمامی روسای پلیس راهور استانها و عوامل اخطاریهنویس نیز ابلاغ شده است تا از این پس با کدهای جدید نسبت به برخورد با متخلفان اقدام کنند.
وی با تاکید بر این که یکی از برنامههای جدی پلیس راهور برای افزایش سطح ترددهای درونشهری برخورد جدی با توقفهای غیرمجاز است تصریح کرد: طی ۳ ماهه سال جاری برخورد با تخلف توقف مطلقا ممنوع در کشور رشدی ۱۲ درصدی داشته که بیشترین برخوردها در کلانشهرهای تهران، فارس، البرز، اصفهان و خراسان رضوی بوده است.
ارسال دیدگاه