معاون وزیر بهداشت:

دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد

تهران (پانا) - معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان و عید نوروز سال ۱۴۰۴ را به دانشگاه ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۶۳۶۶
لینک کوتاه کپی شد
دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد

در این دستورالعمل با اشاره به تقارن ایام عید نوروز با ماه مبارک رمضان و لزوم تأمین، حفظ و ارتقا سلامت عمومی و پیشگیری از بیمارهای قابل انتقال از عوامل محیطی به ویژه بیماری های قابل انتقال از آب و غذا، بر اجرای برنامه تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی (از قبیل رستوران، قنادی، اغذیه فروشی، شیرینی فروشی) و اماکن عمومی (از قبیل فرودگاه ها، ایستگاه های راه آهن، پایانه های مسافربری، بازارهای سرپوشیده، پاساژها و مراکز و اماکن اقامتی، تفریحی و مساجد) تاکید شده است.

بر اساس این دستورالعمل تشدید نظارت و کنترل عوامل محیطی در مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی از تاریخ ۱۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین سال ۱۴۰۴ از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ (با توجه به فعالیت مراکز و اماکن اشاره شده و شرایط هر استان تا ساعت ۲۴ با نظر معاونت بهداشت دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی قابل تغییر است) در ساعات اداری، غیر اداری و روزهای تعطیل باید انجام شود.

همچنین برای بررسی و اقدام در شرایط و رویداد خاص از جمله دریافت شکایت و وقوع طغیان بیماری، برنامه آنکال در ستاد معاونت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان های تابعه از ساعت ۸ صبح تا ۲۰ روز بعد تدوین و اجرا شود.

در این دستورالعمل برای اجرای مطلوب برنامه، جلب حمایت مدیران ارشد استانی (استانداران و مدیران کل استانی)، بهره گیری از دفاتر خدمات سلامت، پشتیبانی روسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی از اجرای برنامه و دستور تأمین نیازهای پشتیبانی بازرسان بهداشت محیط از جمله خودرو، مواد مصرفی، اضافه کاری، محاسبه در کارانه دریافتی، محاسبه حق آنکال در روزهای اداری یک سوم و در ایام تعطیل و غیر اداری به میزان یک دوم مدت برنامه تدوین شده ضروری ذکر شده است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار