رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران مطرح کرد؛

وجود ۳۸۸ فضای بی‌دفاع شهری در منطقه ۴

بسیاری از گونه‌های درختی در بوستان‌های لویزان و یاس فاطمی خشک شده‌اند

تهران (پانا) - رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت ۳۸۸ فضای بی‌دفاع شهری در منطقه چهار وجود دارد که ۲۹۲ فضا بهسازی شده، ۳۴ فضا در حال بهسازی است و ۶۲ فضا هنوز بهسازی نشده است.

کد مطلب: ۱۳۹۳۲۲۵
لینک کوتاه کپی شد
وجود 388 فضای بی‌دفاع شهری در منطقه 4

نرگس معدنی پور در یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن ارائه گزارش بازدید اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، نظارت و حقوقی و سلامت، محیط زیست و خدمات شهری از منطقه ۴ شهر تهران با اشاره به جمعیت ۹۸۸ هزار نفری این منطقه به عنوان پرجمعیت‌ترین منطقه تهران، اظهار کرد: ۱۱ درصد جمعیت شهر تهران به منطقه چهار اختصاص دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با اشاره به بازدید از پایانه تاکسیرانی رسالت، یادآور شد: بررسی وضعیت نظافت، رفت و روب و لایروبی جوی‌ها و وضعیت سایه‌بان برای رفاه حال شهروندان و رانندگان انجام و تذکرات داده شد که بر اساس وعده‌های اعلام شده تا پایان سال مسقف شدن پایانه عملیاتی خواهد شد.

وی تأکید کرد: این موارد در اکثر مناطق وجود دارد و ضرورت دارد که معاونت خدمات شهری شهرداری نسبت به بررسی مشکل نظافت و رفت و روب و موارد مشابه اقدام کند.

معدنی پور با اشاره به مشکل بساط گستران سیار و سد معبر در این منطقه، خاطرنشان کرد: سد معبر وانت بارها در میدان شاهد دیده می شود و در ناحیه هفت نیز سد معبر و بساط گستری قابل مشاهده است که شرکت شهربان و حریم بان با همکاری شهرداری منطقه چهار نسبت به رفع مشکل اقدام کند و گزارش آن را در شورا ارائه دهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با بیان اینکه قرار بوده زمینی به وسعت ۱۰ هزار متر مربع در بزرگراه شهید بابایی به خیریه وحدت اختصاص یابد، گفت: با توجه به وضعیت جسمانی معلولان ذهنی تحت پوشش این خیریه، درخواست می کنیم که زمین و عرصه ای را مشخص کند.

وی با تأکید بر اینکه بوستان لویزان ۴۰۰ لیتر بر ثانیه حق آبه داشته که به ۴۰ لیتر در ثانیه تقلیل پیدا کرده است، یادآور شد: بسیاری از گونه های درختی در بوستان لویزان و یاس فاطمی یا خشک شده یا در معرض خشک شدن قرار دارد که انتظار می رود علاوه بر پیگیری مشکل حق آبه نسبت به کاشت گونه‌های متناسب با شرایط آب و هوایی اقدام شود.

معدنی پور ادامه داد: احداث و تجهیز بوستان در پادگان ۰۶ یکی از الزامات بود و با توجه به اهمیت این موضوع درخواست می کنیم که پیگیری های لازم صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه اسکان کارگری یکی از مسائلی است که با آن رو به رو هستیم، یادآور شد: اگر از کارگران بومی استفاده شود دیگر نیازی به اسکان کارگری نخواهیم داشت که این موضوع نیاز به بررسی و رسیدگی دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا با بیان اینکه تاریکی بوستان ها یکی از عوامل ایجاد فضاهای بی دفاع شهری و تجمع معتادان است، گفت: ۳۸۸ فضای بی دفاع شهری در منطقه چهار وجود دارد که ۲۹۲ فضا بهسازی شده، ۳۴ فضا در حال بهسازی است و ۶۲ فضا هنوز بهسازی نشده است.

وی ادامه داد: از زمان حضور شهردار جدید منطقه موضوعات در حال پیگیری و رفع است اما آنچه اهمیت دارد جدیت در نظارت بر پیمانکاران خدمات شهری و آموزش شهروندان در زمینه نظافت است.

معدنی پور با بیان اینکه املاک فاقد سند یکی از مشکلات منطقه است، گفت: ساخت و سازهای غیرمجاز و عدم رعایت طرح تفصیلی در ساخت و سازها از دیگر مشکلات است که نیاز به نظارت دارد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورا تأکید کرد: از یاورشهر ۹ در این منطقه بازدید به عمل آمد و مشکلات بیماران مورد بررسی قرار گرفت که از جمله می توان به تأمین آب شرب، نصب تجهیزات ورزشی در مرکز و جمع آوری و انتقال پسماند اشاره کرد.

وی افزود: سوله های بازیافت منطقه نیز مورد بررسی قرار گرفت که در محل بلوار باباییان جانمایی شده و در صورت راه اندازی می تواند محل مناسبی برای جمع آوری پسماند منطقه باشد.

معدنی پور با بیان اینکه ایستگاه فرهنگسرا تنها یک ورودی و خروجی دارد، یادآور شد: ضرورت دارد که ورودی- خروجی شمالی ایستگاه فرهنگسرا نیز ساخته شود.

نرجس سلیمانی رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گلایمندی شهروندان منطقه از نحوه جمع آوری پسماند و تجمع حیوانات موذی ناشی از این وضعیت، اظهار کرد: وجود دکل های برق فشار قوی نیز یکی دیگر از مسائل و مشکلات بود که باید برای رفع آن اقدام می شد.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه اقدامات عمرانی خوبی در منطقه چهار صورت گرفته که جای تقدیر دارد، گفت: در این منطقه به دلیل گستردگی وسعت و جمعیت بالا، باید اصلاحاتی با محوریت وسعت آن صورت بگیرد. منطقه چهار، پنج و ۱۵ که وسعت بالایی دارند نیازمند بازنگری هستند که مرکز مطالعات بررسی هایی را در این زمینه انجام داده است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار