نایب رئیس شورای شهر تهران در گفت‌وگو با پانا:

کمک دولت به شهرداری دیر و زود دارد اما سوخت‌وسوز ندارد

تهران (پانا) - نایب رئیس شورای شهر تهران گفت روند همکاری دولت با مدیریت شهری به گونه‌ای است که دیر و زود دارد اما سوخت‌وسوز ندارد.

کد مطلب: ۱۳۸۵۹۱۶
لینک کوتاه کپی شد
کمک دولت به شهرداری دیر و زود دارد اما سوخت‌وسوز ندارد

پرویز سروری در گفت‌وگو با پانا درخصوص تناقض‌هایی که درباره میزان همکاری دولت با شهرداری تهران وجود دارد و از سویی گلایه رئیس شورای شهر تهران درخصوص عدم همکاری دولت و در مقابل، ابراز رضایت شهردار از همکاری دولت را شاهد هستیم توضیح داد:‌ «رویکرد دولت کاملا رویکرد حمایت از مدیریت شهری در کشور و به ویژه در تهران است. در دولت‌های گذشته شهرداران عموما در جلسات هیات دولت دعوت نمی‌شدند اما در این دوره از روز اول شهردار تهران به جلسات هیات دولت رفت و دولت خواست که مدیریت شهری را در حل مشکلات شهر، کمک کند.»

وی ادامه داد:‌ «در این میان یک مشکل وجود دارد که مشکل کشور است و بروکراسی فشلی است که در کشور حاکم است. در واقع دستورهایی که برای حل مشکلات داده می‌شود هر کدام در هر مرحله‌ای متوقف می‌شود و باید با ضرب و زور به نتیجه رساند. به‌طور مثال در همین قرارداد ۶۳۰ واگن مترو که تقریبا کار آن به آخر کار رسیده است و در جریان اجرای آن دستور رئیس‌جمهور به برنامه و بودجه می‌رسد اما مدتی در این سازمان متوقف می‌ماند و بعد به بانک مرکزی می‌رود، آنجا هم مدتی کار متوقف می‌شود و این چرخه ادامه دارد. برخی توقف‌ها کار را به تاخیر می‌اندازد.»

سروری با بیان اینکه روند همکاری دولت به گونه‌ای است که دیر و زود دارد ولی سوخت‌وسوز ندارد، گفت:‌ «مسئولانی که تعیین کننده هستند مثل رئیس جمهور رسما اعلام می‌کند که حاضرند به پایتخت کمک کنند همان‌طور که مدیریت شهری هم به دولت در بسیاری حوزه‌ها از جمله ساماندهی کودکان کار، معتادان متجاهر و مسکن که جزو وظیفه ذاتی مدیریت شهری نیست، کمک می‌کند. دولت هم می‌گوید مدیریت شهری را از خودش می‌داند، چون رضایتمندی مردم مهم است. بنابراین ما یک رویکرد و یک عملکرد داریم. در حوزه رویکرد صددرصد حمایتی است و در حوزه عملکرد مشکلاتی وجود دارد و هنوز به خواسته‌هایی که از دولت داریم، نرسیدیم.»

رئیس شورای عالی استان‌ها توضیح داد:‌ «فرایندهای موجود دارای اشکال است و بعضا این فرایندها به‌طور عکس عمل می‌کنند؛ یعنی یک کارشناس دستور مافوق را به‌راحتی هوا می‌کند. برای مثال در بخش آموزش شوراها بخشی از بودجه وزارت کشور باید به آموزش شوراها اختصاص پیدا کند اما این بودجه تخصیص داده نشده است زیرا یک کارشناس در این میان کار را متوقف کرده و کل سیستم را به‌هم ریخته است و چهار، پنج ماه است بودجه‌ای که آماده است را نتوانستیم بگیریم و مأموریت انجام دهیم و مثل این است که هیچ کاری نشده است. باید در همه امور از کارشناس استفاده کنیم؛ اما اکنون حکمرانی کارشناسان است و به‌راحتی می‌توانند با یک اظهارنظر کارشناسی و مورد حقوقی به گونه‌ای کارشناسی کنند که دستور رئیس‌جمهور را زمین بگذارد که اشکال کار اینجاست. دولت بنای همکاری را دارد و می‌خواهد کمک کند اما باید برخی فرایندها اصلاح شود.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار