در جلسه شورای شهر تهران انجام شد؛
بررسی گزارش حسابرسی سالهای ۹۶ تا ۹۹ سازمان نوسازی تهران
تهران (پانا) - اعضای شورای اسلامی شهر تهران گزارش حسابرسی سازمان نوسازی شهر تهران در سالهای ۹۶ تا ۹۹ را بررسی کردند.
مهدی هدایت، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران در یکصد و پنجاه و چهارمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی گزارش حسابرسی سازمان نوسازی شهر تهران برای سالهای ۹۶ تا ۹۹ با اشاره به اقدامات سال قبل و حمایت شورا، اظهار کرد: برای تمام قطعات رها شده پروژههای خدماتی و مسکونی تعریف شده یا پروژهها اجرایی شده یا در حال اجراست.
وی افزود: نوسازی تهران در اواخر دوره قبل به کمتر از یک درصد رسید اما بر اساس تکلیف شورا، امسال قطعا به سه درصد خواهیم رسید و تکالیف در این زمینه مشخص شده است.
مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان اینکه برای تمام مناطق بازآفرینی طرحهای موضعی تعریف شده است، تصریح کرد: در واقع ستاد بازآفرینی مناطق را همراه کردهایم و در مناطق حضور یافتیم و هفتگی امور را دنبال می کنیم.
وی با بیان اینکه اوراق مشارکتی بانک ملی را نیز هماهنگ کردهایم که بدهی را از محل اوراق تسویه کنیم، یادآور شد: امسال تعداد دفاتر سازمان نوسازی افزایش خواهد یافت. در اواخر سال قبل کارشناسان تغییر کردند و با کمکهایی که شورا در بودجه به سازمان داشت، تا امروز ۶۰۰ میلیارد تومان تحقق بودجه داشتیم.
میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورا نیز گفت: ما ۲۰۰ قطعه زمین یا ملک تملک شده توسط سازمان نوسازی داریم که در مناطق رها شده و مردم ناراحت و عصبانی هستند و خودمان باعث ایجاد نقاط بی دفاع شهری شده ایم؛ اگر به دنبال جمع آوری این نقاط هستیم باید به داد سازمان نوسازی در سال های ۹۶ تا ۹۹ برسیم.
وی ادامه داد: قرار بوده سالانه ۱۰ درصد از پلاک های فرسوده شهر نوسازی شود که سهم شهرداری پنج درصد بوده و این عملکرد در سال های ۹۶ تا ۹۹ به میزان ۰.۹ درصد بوده است.
مظفر با بیان اینکه شهرداری برای پروژه نواب ۴۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر کرده بود، یادآور شد: هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بابت اوراق مشارکت با بانک ملی باید تعیین تکلیف شود که از این رقم هزار میلیارد تومان جریمه است و باید برای این فاجعه پاسخ داده شود.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه دفاتر نوسازی در صدور پروانه در بافت فرسوده عملاً رها شده بوده است، خاطرنشان کرد: ۲۳۹ فقره ملک توسط ۱۱ کارشناس رسمی دادگستری ارزیابی شده و سوال ما این است که چگونه ۱۱ کارشناس انتخاب کرده اند؟ ۱۴۵ ملک کارشناسی قیمت شده اند اما آدرس آن ثبت نشده است و ۶۰ ملک نیز کارشناسی نشده اند.
تلاش شهرداری تهران برای خانهدار شدن پرسنل
سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا با بیان اینکه کاری که در قرارگاه مسکن انجام شده برای این بوده که شهرداری بتواند اقدام مثبتی انجام دهد، اظهار کرد: ۱۸۴ پروژه با ظرفیت ۱۴۸ هزار واحد پروانه دریافت کردند که کار ارزشمندی است و اگر به یک میلیون واحد مسکونی برسیم می توان کمک خوبی به مردم کرد.
وی افزود: تفاهم نامه مشترکی نیز برای خانه دار شدن پرسنل شهرداری انجام شده که طرح بسیار خوبی است و دغدغه کارکنان در این زمینه برطرف می شود؛ مسیری که در حال طی شدن است مسیر تحول است.
ارسال دیدگاه