رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران تاکید کرد؛
اتمام پروژههای نیمهتمام در منطقه ۴؛ درخواست رسیدگی به وضعیت دستفروشان خیابان احسان
تهران (پانا) - رئیس کمیته شفافیت و شهر هوشمند شورای شهر تهران گفت بسیاری از پروژهها در دوره قبلی روی زمین مانده بود و مدت زیادی از اجرای آنها میگذشت که هنوز به اتمام نرسیده بود. این موضوع در منطقه چهار نیز دیده میشد.
احمد صادقی در یکصد و پنجاه و دومین جلسه شورا به ارایه گزارشی در خصوص بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۴ در پروژه های توسعه محله ای در قالب طرح رصد ۲ پرداخت و گفت: ابتدا لازم است نگاهی گذرا به منطقه ۴ داشته باشیم، منطقه ۴ به لحاظ جمعیت و مساحت شرایط ویژه ای دارد به گونه ای که به لحاظ جمعیت از ۲۳ استان کشور پر جمعیت تر و از لحاظ مساحت از ۹ استان کشور بزرگتر است و لذا باید توجه ویژه ای به این منطقه شود.
وی ادامه داد: همچنین این منطقه از منظر جمعیت با جمعیتی بالغ بر یک میلیون نفر و نیز از منظر مساحت با مساحتی حدود ۶ هزار و ۱۴۵ هکتار در رتبه اول مناطق شهرداری قرار دارد.
صادقی افزود: نکته ای قابل تامل در بازدید های کمیسیون برنامه و بودجه که حائز اهمیت است این می باشد؛ خیلی از پروژه هایی که در دوره قبلی زمین مانده بود و مدت زمان زیادی از شروع آن می گذشت در ۶ ماه حاضر به اتمام رسیده، یعنی در ۶ ماه بعضا به اندازه ۱۰۰، ۴۹ یا ۱۱ ماه شاهد پیشرفت فیزیکی پروژه ها بوده ایم.
وی ادامه داد: نکته ی بعدی این است که این منطقه بعد از سال ۹۶ که یک بار رتبه دو در پروژه های مستمر داشته دیگر رتبه حایز اهمیتی نداشته اما در سال ۱۴۰۱ در پروژه های مستمر رتبه ۲ و در پروژه های احداثی رتبه اول مناطق را به دست آورده است.
صادقی افزود: در طرح رصد ما علاوه بر پروژه های توسعه محله ای از پروژه های مهم نیز بازدید به عمل آوردیم که پل شهید باقری - فرجام از آن جمله بود که در ۲۳ ماه منتهی به ۱۴۰۱ بالغ بر ۸۷ درصد پیشرفت داشته و در عرض ۳ ماه ۱۳ درصد باقی مانده به اتمام رسیده و اکنون شاهد رفع گره های ترافیکی، سهولت در تردد و نیز به تبع آن کاهش آلودگی هوا هستیم.
وی ادامه داد: مسقف کردن پایانه علم و صنعت که در ۱۱ ماه ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما در ۶ ماه ۵۲ درصد پیشرفت داشته و به اتمام رسیده است پروژه ی دیگری بود که مورد بازدید قرار گرفت.
صادقی افزود: آسفالت ریزی در مجموعه های مختلف از جمله خیابان بنی هاشم و نیز احداث اسکان کارگری نواحی ۳و ۷ که در ۳۱ ماه ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته ولی در ۷ ماه ۵۲ درصد مابقی انجام شده از جمله دیگر پروژه های توسعه محله ای بوده است.
وی اظهار داشت: احداث کلینیک باغ پرندگان که در ۶ ماه شاهد اتمام آن بوده ایم، و نیز احداث مقبره الشهدا بوستان مجیدیه که قطب فرهنگی منطقه خواهد شد که در ۵ ماه شاهد ۴۸ درصد پیشرفت فیزیکی آن بوده ایم از جمله این موارد بوده است.
صادقی گفت: احداث شبکه آب خام دانشگاه امام حسین(ع)، ساماندهی بزرگراه شهید بابایی و باز کردن بن بست گذر شادمان نیز پروژه های دیگر این منطقه بوده که در مورد آخر باید اضافه کنم که این معبر به علت بن بست بودن، محل تجمع معتادان و یک فضای بی دفاع شهری بود که با باز کردن آن و دسترسی به معابر مجاور شاهد رضایت اهالی منطقه و ایجاد امنیت در آن بودیم.
صادقی گفت: هدف ما از شناسایی طرح های توسعه محله ای و نظارت بر حسن اجرای آن رضایت شهروندان است و با قدرت این مسیر را ادامه خواهیم داد.
سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورا نیز به وضعیت دست فروشان خیابان احسان در منطقه چهار اشاره و تأکید کرد: تقاضای ما این است که با توجه به نارضایتی ساکنان، به این موضوع رسیدگی شود.
علیاصغر کمالیزاده شهردار منطقه هم با بیان اینکه ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه ای و سرمایه ای برای پروژه ها پیش بینی شده بود، اظهار کرد: با وجود اینکه پیش بینی برای بهره برداری طرح ها تا شهریورماه امسال بود، اعتبارات به هزار و ۱۳ میلیارد تومان رسید و ۳۰ پروژه را در اسفندماه به بهره برداری رساندیم و ۷۳ پروژه توسعه محلی نیز افتتاح شد و اعتبار سرمایه ای ما ۱۶۶ درصد ما رشد کرد.
وی افزود: پروژه های توسعه محلی ما ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و به نتیجه رسید و امیدواریم بتوانیم ۱۰۰ درصد اعتبارات پروژه هایی که در سال ۱۴۰۲ در بودجه لحاظ شده را نیز جذب کنیم.
کمالی زاده با بیان اینکه در شمیران نو به عنوان بافت فرسوده باید ساخت و ساز را یک طبقه افزایش دهیم تا اقتصادی باشد، خاطرنشان کرد: امید می رود که بتوانیم بازآفرینی مناسبی با این اقدام داشته باشیم.
ارسال دیدگاه