عضو شورای شهر تهران:

مبارزه با فساد با عمل نتیجه می‌دهد

تهران (پانا) - عضو شورای شهر  تهران با بیان اینکه مبارزه با فساد با عمل نتیجه می‌دهد، گفت شاه بیت مبارزه با فساد و  رعایت قانون شخص شهردار تهران است. اگر می‌خواهید ثابت کنید که با فساد مبارزه کردید، اول باید خودتان مقید به قوانین بالا دستی باشید. 

کد مطلب: ۱۳۳۲۵۹۰
لینک کوتاه کپی شد
مبارزه با فساد با عمل نتیجه می‌دهد

ناصر امانی در واکنش به گزارش عملکرد رییس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: به اعتقاد بنده برای ارائه گزارش زود بود، مردم باید مبارزه با فساد را احساس کنند و با حرف و گزارش درک نمی‌کنند. شاه بیت مبارزه با فساد و رعایت قانون شخص شهردار تهران است. اگر می‌خواهید ثابت کنید که با فساد مبارزه کردید، اول باید خودتان مقید به قوانین بالا دستی باشید.

او ادامه داد: بنده در صحن شورا تذکر دادم؛ انتصاب بسیاری از مدیران عامل خلاف قانون است، اساسنامه سازمان‌های مستقل شهرداری مصوبه سال ۹۳ تا زمانی که قانون جدید نیامده باید اجرا شود. مدیرعامل یا باید ۸ سال سابقه خدمت قراردادی داشته باشد یا کارمند رسمی باشد، این موضوع نه تنها رعایت نشد بلکه بعد از یکسال همه احکام دوباره تایید شد. من اما وظیفه‌ام را انجام دادم و در پیشگاه خداوند راضی‌ام در جایی که خون ۷۲ شهید از جمله برادر خودم جاری شده، آمده‌ام که از قانون دفاع کنم نه خلاف قانون.

امانی با بیان اینکه مبارزه با فساد یک احساس و ادراک است، اضافه کرد: از تاریخی که بلدیه ایجاد شده یعنی از ۱۱۶ سال پیش کلمه فساد همراه آن بوده و رشوه همزاد با کلمه بلدیه است. رستم می‌خواهد این فرزند نامشروع از مادر جدا شود. بنده رئیس اداره مبارزه با فساد و تخلفات اداره در دوره اسبق بودم و برای مبارزه با فساد لوح تقدیر هم گرفته‌ایم و در همایش‌های مختلف از ما تقدیر می‌شد اما همه شکلی بود و نتوانستیم احساس مردم را تغییر دهیم. زمانی می‌توانید بگویید مبارزه با فساد کردید که اگر از مردم نظرسنجی شد نگویند بیشترین آلودگی را شهرداری تهران و گمرک دارند! مبارزه با فساد با عمل نتیجه می‌دهد.

نماینده شورا در کمیسیون ماده ۱۰۰ اضافه کرد: در کمیسیون ماده ۱۰۰ با حضور نمایندگان شهرداری و قوه قضاییه، فرد دست روی قرآن می‌گذارد که در شهرداری به او گفته‌اند اگر یک میلیارد بدهد، پرونده‌اش به کمیسیون ماده ۱۰۰ نمی‌رود! من چگونه بگویم در شهرداری فساد نیست؟ باید سرم را پایین بندازم و خجالت بکشم.

امانی خطاب به گودرزی گفت: خیلی از موضوعاتی که شما گفتید وظایف ذاتی شهرداری است. مرکز حقوقی که قبلا اداره بوده الان و به مرکز تبدیل شده، چشمش کور، باید در محاکم قضایی به نفع شهرداری کار کند تا یک ریال علیه شهرداری حکم صادر نشود. این چه ربطی به مبارزه با فساد دارد؟ شرکت سرمایه گذاری قرارداد بد بسته باید یقه مجری را بگیرد و حق شهرداری را پس بگیرد، اینها وظایف ذاتی شهرداری است آقایان نه مبارزه با فساد!

او ادامه داد: می‌گویید هیات‌های تخلف اداری را مدیریت کرده و آرامش به کارمندان شهرداری دادید، آقایان؛ برعکس عمل کردید! ۱۲۰۰ پرونده به هیئت فرستادید. ترکیب هیئت تخلفات اداری را بررسی کنید ببینید چند نفرشان با وظایف شهرداری آشنا هستند؟ کارمند شهرداری که وارد هیئت می‌شود فکر می‌کند وارد یک مرجع قضایی شده، اگر بنا بود پرونده فرد در مراجع قضایی رسیدگی شود اصلا فلسفه تشکیل هیئت های تخلفات اداری چیست؟ کارشناسان عالی حوزه شهرسازی، مالی و اقتصادی، فنی و عمران و خدمات شهری باید در ترکیب این هیات باشند! کسانی را گذاشتید که نه شهرداری را می‌شناسند و نه با قوانین آن آشنا هستند.

امانی با بیان اینکه سیل جابه‌جایی مدیران شهرداری رخ داده است، تاکید کرد: زمانی که شهردار منطقه تغییر می‌کند تا رئیس ناحیه و دربان هم تغییر می‌کند. افرادی که برکنار می‌شوند کجا می‌روند؟ در خانه! و سبب تضعیف شهرداری می‌شوند! از ۲۲ معاون برنامه‌ریزی، ۴ تن آن‌ها خانم بود و ما افتخار می‌کردیم که از بانوان انتخاب کردیم. حالا ۳ تن از آن‌ها برکنار شده‌اند چون شهردار منطقه گفته حوصله زن جماعت را ندارم و نمی‌خواهم با آن‌ها کار کنم! آقایان! باید بدنه شهرداری مبارزه با فساد را احساس کند تا مردم هم باور کنند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار